Sokan miért érvelnek azzal, hogy a melegséggel azért normális, mert az ókorban is voltak melegek? Pl. Gyilkosságok is voltak az ókorban, mégse mondjuk, hogy az jó lenne.
00:41
na a te gyereked se lennék, még egy begyepesedett agyú kövület. én ezt nézem, te meg a homoerotikus képeidet :-)
00:43
és láthatóan megfogott Szappho. Mi is tanultuk, de szerintem a legutolsó görög költő lenne aki eszembe jut. Hát kinek mi...
1:tudtommal te nézegetted azokat a képeket,
2:nem kértem, hogy legyél a gyerekem
"nem tudom találkoztál-e mostanában olyan képekkel, ahol tizenéves lányok, és fiúk csókolóznak?"
tudtommal ez kimeríti a homoerotika fogalmát. és ennél szalonképesebb kifejezést nem is írhattam volna.
olvasott szövegértéssel hogy állsz?
1. nem nézegetést írtam, találkozást! ami ugye nem rendszerességet feltételez.
2. azon az oldalon deviáns viselkedésű emberek publikus fotóit gyűjtik, és köztük vannak tizenévesek ilyen fotó is.
pl. van egy kép Józsiról, ahogy a házibuliba kifestik, mikor részegen alszik. Aztán jön néhány pénzzel pózolós kép, egy ilyen tini kép... aztán jön Marika aki fehérneműben lefényképezi magát, és ezt közzé teszi iwiwen... nagy bánatodra, semmi homoerotika...
1. Akárki akármit mond betegség.
2. Azért érvelnek igy mert normális, épp eszű érvet nem tudnak.
3. Igenis sok a divatb*zi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!