Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sokan miért érvelnek azzal,...

Sokan miért érvelnek azzal, hogy a melegséggel azért normális, mert az ókorban is voltak melegek? Pl. Gyilkosságok is voltak az ókorban, mégse mondjuk, hogy az jó lenne.

Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 22:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 anonim ***** válasza:

08:44 vagyok

szerintem meg nyilvánvaló hogy troll vagy, de érdemes fenntartani a témát, érdekes

2011. aug. 14. 21:06
 72/84 anonim ***** válasza:

"Valamelyik hozzászólásomban leírtam, h általában ez a menete, ha ez a kérdés felvetődik.

Valakinek sikerül érthetően megfogalmazni, hogy miért is marhaság az adott érv, jelen esetben a kúpos(mert aki írta annak el kell ismernie, hogy keverte a szezont a fazonnal).

Akkor jön a szokásos hiszti...."

Tessék, erről beszéltem, elmagyaráztam neked, h miért is beszéltél marhaságot, erre rögtön trollozol.

Aztán, ha meg ezt a vitát elolvassa egy homofób akkor csodálkozol, h köpköd, mert ezzel a viselkedéssel csak a melegeket járatod le.

2011. aug. 15. 12:21
 73/84 anonim ***** válasza:

"Szerintem meg két felhasználód van és úgy próbálod meg beállítani mintha többen értenének egyet a feltevéseddel. "

nincs igazad, csak 1 felhasználóm van, a másik illető még mindig 08:44-esként ír (ha még jól emlékszem egyáltalán). de nem baj, csak elé akartam kerülni a kavarodást. hogy 2 felhasználóm legyen, és így válaszolgassak, ahhoz türelmem sem lenne, meg elég lúzerség.

na mindegy, ma fáradt vagyok, és nem fogok vitatkozni, de igazából nem csak ma igaz, hanem örök igazság, hogy neked is, nekem is vannak érveim, és valószínűleg egyikünk sem fog felkiáltani a gép előtt, hogy "igen, xy évig így gondoltam, és most vki 2 nap alatt meggyőzött, hogy tévedtem". szóval hanem értesz egyet, nem kell. én továbbra is azt gondolom, hogy a melegekkel nincs baj, de a kérdésben található érv tényleg nem jó.

a pedofilos példára még annyit: hogy abban az esetben nem egyezett bele mind2 fél, vagy ha igen, nem rendelkezik még józan belátással. de gondolom erre olyasmit fogsz válaszolni, hogy a biológiát hoztam szóba nem rég, és ez, amit itt írtam, valóban nem arra válasz... de a két dolog számomra akkor sem összehasonlítható.

2011. aug. 15. 22:26
 74/84 anonim ***** válasza:

12:21

ezek után már végképp nem tudlak komolyan venni, csak remélni tudom hogy ez egy rossz vicc, mert képtelen vagyok veled a kommunikációra, teljesen összefüggéstelenül írogatsz

22:26

ez talán megmagyaráz mindent, bár eléggé gyermeteg logika, ha 2 ember 1 véleményen van, akkor csak is 1 ember lehet 2 felhasználónévvel...

a pedofilok meg nem értem hogy jöttek ide, szerintem ezzel is csak egy újabb kihátráló eszközt választott

olyan érzés, mint egy kreacionista kereszténnyel beszélgetni

2011. aug. 16. 08:55
 75/84 anonim ***** válasza:

"12:21

ezek után már végképp nem tudlak komolyan venni, csak remélni tudom hogy ez egy rossz vicc, mert képtelen vagyok veled a kommunikációra, teljesen összefüggéstelenül írogatsz "

Érdekes mások értik, nem gondoltál még rá, h veled van a baj?

Mert szerintem ezek alapján igen.

A pedofíliával kapcsolatban meg annyit, h a vonzalomról van szó, tehát nem csak az a pedofil, aki meg is teszi, hanem már az is aki csak vágyik rá, ahhoz pedig nem kell senkinek bele egyezenie, h otthon kiverje egy kisfiú képére..

Mindkettő ferdehajlam, az egyik gyerekre, a másik azonos neműekre bukik.

Sőt, van, aki mindkét csoportot "képviseli".

2011. aug. 16. 11:57
 76/84 anonim ***** válasza:

én meg mondhatnám hogy másokkal eddig nem volt bajom, de nem szokásom a bűnbakkeresés. szerintem benned volt a hiba, hogy egybemostál egy másik illetővel

a második bekezdéssel egyetértek, csak nem tudom hogy jön ez ide

az meg hogy kinek mi a ferde hajlam, megint relatív.

te nem vagy képes az aktuális normáktól elvontan gondolkodni, mert magadévá tetted a szabályokat

2011. aug. 16. 14:15
 77/84 anonim ***** válasza:

A normális, h nő nővel, férfi férfivel.

A többi gyökérség, h

azonos neművel,

gyerekkel,

állattal,

tárggyal,

halottal

fantáziál, szexuális "kapcsolatot" létesít az nem normális.

2011. aug. 16. 14:19
 78/84 anonim ***** válasza:

egyébként a kérdés hibás, mert ugye a gyilkosságokra hivatkozik: de az két külön dolog, hogy az ókorban is voltak melegek meg gyilkosságok, mert a gyilkosságokat az ókorban is elítélték, a melegeket nem. attól még nem mondom, hogy jó érv ez a melegektől, a gyilkosság más tészta

kérdező: te még olvasgatod a válaszokat? van véleményed?

2011. aug. 16. 20:18
 79/84 anonim ***** válasza:

most meg normális hogy nő nővel? össze vissza beszélsz :) szerintem a gyökérség az agyad helyén van

20:18

abban lehet hogy igazad van, de akkor mondhatunk rabszolgaságot. mivel birtokolhattál nőket is, azt csináltál velük, amit akarsz... akár a gyerekekkel vagy az állatokkal, vagy a férfiakkal is. és az volt a "normális"

2011. aug. 17. 07:38
 80/84 anonim ***** válasza:

20:18 vagyok

jó, lehet, hogy a rabszolgaság példája más, csak hangsúlyozni akartam, hogy a gyilkosság rossz példa

2011. aug. 17. 14:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!