Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szólsz ehhez a történethez...

Mit szólsz ehhez a történethez? (hogy reagálnál rá? )

Figyelt kérdés

A történet megtörtént

1997-ben 8 fiatal 14-15 évesek megtámadnak egy 14 éves lányt,és csúnyán megverték. Ebből 6 fiatal végül is leállt,és otthagyták az összevert 14 éves lányt.Viszont a 15 éves lány,és egy 14 éves fiú visszament,és kegyetlen módon továbbverik ,majd megölik.

A gyilkos lány mindenkinek eldicsekszik,hogy mit tett,de senki nem szól a rendőrségnek.

A megölt lány édesapja 10 év után megbocsájtott az egyik gyilkosnak..

Ti hogy reagálnátok ha kiderülne,hogy a közvetlen környezetekben történik ilyen eset,vagy kiderül,hogy a lányod/fiad osztálytársai ezt tették??

(ha valakit érdekel leírom,hogy a 8 fiatal milyen büntetést kapott)

2011. jún. 26. 22:41
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
56%
Hogy milyen rossz gyerekek vannak. És a lány igazából is meghalt, vagy amikor elmentek, felkelt?
2011. jún. 26. 23:30
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

én biztos nem hallgattam volna a dologról.

lehet, hogy én 10 év után sem tudtam volna megbocsátani az apa helyében...

azt a lányt pedig nem engedném ki még egy darabig a börtönből, az tuti.

sőt, ha én rendelkeznék a törvényhozásról, mindenki minimum 2 év börtönt kapna, aki beleköt másokba!!!!

tegnap kulturáltan szórakoztunk a haverjaimmal, de kétszer is belénk kötöttek hadd ne mondjam kik :/

ebben az országban lassan már mindent lehet?

2011. jún. 26. 23:32
 33/35 A kérdező kommentje:

" Hogy milyen rossz gyerekek vannak. És a lány igazából is meghalt, vagy amikor elmentek, felkelt?"

Nagyon megverték.A történetben azt mondták,hogy amikor elájult,akkor mondta az egyik tinédzser,hogy elég lesz,hagyják abba.Hatan abba is hagyták,és otthagyták az ájult,összevert lányt.De ahogy korábban is írtam ketten visszamentek.Ők tovább verték a már védekezésre képtelen lányt,és a vízbe fojtották.Sajnos a kislány meghalt,de elolvashatod a linket is.

2011. jún. 26. 23:47
 34/35 anonim ***** válasza:
0%
Ez akkora kamu, mint a ház!
2011. jún. 27. 07:04
 35/35 A kérdező kommentje:

: ma 07:04

Ha csak ennyi reakciód van akkor minek írtál ide? Miért lenne kamu? A neten egy csomó hírt tudsz róla olvasni.

Dokumentumfilm is készült róla.Ha néha néznéd a Zone reality, a sprektum vagy a többi értelmes csatornát akkor sok hasonló megtörtént esetről szóló dokumentumfilmeket látnál.Meglepődnél,hogy a világban mennyi borzalmas bűntény történik..

De utána nézhetsz hogy kikről írtam

Reena Virk a 14 éves áldozat..Olvass utána

[link]

Kelly Elard a 15 éves gyilkos..Olvass utána

[link]

A képeket is megnézheted,hogy kikről van szó.

2011. jún. 27. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!