Mit szólsz ehhez a történethez? (hogy reagálnál rá? )
A történet megtörtént
1997-ben 8 fiatal 14-15 évesek megtámadnak egy 14 éves lányt,és csúnyán megverték. Ebből 6 fiatal végül is leállt,és otthagyták az összevert 14 éves lányt.Viszont a 15 éves lány,és egy 14 éves fiú visszament,és kegyetlen módon továbbverik ,majd megölik.
A gyilkos lány mindenkinek eldicsekszik,hogy mit tett,de senki nem szól a rendőrségnek.
A megölt lány édesapja 10 év után megbocsájtott az egyik gyilkosnak..
Ti hogy reagálnátok ha kiderülne,hogy a közvetlen környezetekben történik ilyen eset,vagy kiderül,hogy a lányod/fiad osztálytársai ezt tették??
(ha valakit érdekel leírom,hogy a 8 fiatal milyen büntetést kapott)
Valamiért egy ilyen eset után én sem tudtam volna megbocsájtani a lányom gyilkosának. Ez már több, mint abszurd valahogy nem tudom megérteni. De biztos ő másképp látja a helyzetet, mint én.
A rendőrségen tennék feljelentést. Bár lehet, hogy nincs közöm hozzá, de úgy nem élhetném tovább az életem, hogy tudom , hogy az egyik ismerősömnek a lányát meggyilkolták és a tetteseket is tudom, hogy kik azok. És ha soha nem lakolnak meg bűneikért(?) Pedig megérdemelnék. Még is mit tett az a lány, hogy összeverték és belehalt ebbe?! Szerintem semmit. Ugyanúgy megérdemelnék, ha a gyilkosait összevernék csak úgy valakik vagy még kegyetlenebbül végezni velük.
És engem is érdekel, hogy végül milyen büntetést kaptak a fiatalok, bár sejtem,hogy valami enyhe büntetés lesz, általában így szokott lenni, hogy az aki megérdemelné az erősebb büntetést, az úgy sem kap csak enyhét.
22:53 jah,csak ma már egy 14-15 éves gyerek is drogozik,iszik,cigizik,hogy menőbb legyen,ezek után már nem is csoda ha másokat megölnek ...
13L
"A megölt lány édesapja 10 év után megbocsájtott az egyik gyilkosnak."
Mégis milyen apa lehet az ilyen!?
Ha közvetlen ismerősöm, ha osztálytársam jelentem a jardon.
Ha fiam, lányom, akkor nyilván mégsem jelenthetem fel, úgyhogy megpróbálnám más környezetbe áthelyezni, más nevelési módszerekkel megváltoztatni.
ennyire nyomorék volt a rendőrség már akkor is? basszus, meghal egy gyerek és nem nyomoznak?
nem elég teljes a kép, hogy hihető legyen a sztori... én akkor voltam 10 éves, és nem emlékszem ilyen hírre.
Pontosan az történt amit az egyik író írt.Az osztálytársak,haverok egyszerűen nem akarták elhinni,hogy 2 tinédzser megölt egy lányt.Az oka? Igazából nem derült ki.Csak annyi,hogy egy esti buli után a 14 éves lány ment hazafelé és a hídon belekötöttek.Megfogták,és megverték.A 8 ember közül az egyik tinédzser mondta,hogy ennyi elég és hagyják ott ahol van a lány.El is mentek,de ketten visszamentek,és tovább verték.Majd a lány az áldozatot a vízhez vitte,és előbb lenyomta a fejét a víz alá,majd a fejére állt,és elszívott egy cigit amikor a lány meghalt.
Végül egy véletlen folytán jutott a hír a rendőrség fülébe,és nekik kellett a holtestet megkeresni a csatornában.
Az ítélet a következő volt.
Mind a 8 tinédzsert a kormányzó javaslatára felnőttként kezelték a brutalitásuk miatt. Hatan akik csak megverték,de a gyilkosságban nem vettek részt(már nem voltak ott) 60 naptól- 1 évig terjedő börtönbüntetésre ítélték őket.A két tinédzser gyilkos életfogytiglani börtönbüntetést kapott,legkorábban 7 év múlva kérvényezhetik a felülvizsgálatot.
Az egészben az az érdekes,hogy 10 évnek kellett eltelnie,hogy az ítéletet kimondják.Addig a gyilkosok házi őrizetben voltak.A gyilkos fiút tavaly engedték ki a börtönből feltételesen.Ő nagyon megbánta a tettét,és ő kért az édesapától megbocsájtást.Az apa megbocsájtott neki.A lány még mindig börtönben van..Nemsokára neki is lesz egy felülvizsgálata,hogy elengedik-e vagy sem..Sokan ellenzik,hogy kiengedjék..
Nagyon kiakadnék.:S
És egyból szólnék a rendőrségnek,borzasztó....14 éves még előtte volt az egész élet.És csoportosan megverik...:|
úristen...bocsi de ezen nagyon kiakadtam,és még megbocsájt?:S Hogy én könnyen megbocsájtok valakinek,de azért ez... Örökre bennem maradna,hogy xy ezt tette.Rá se néznék.Borzasztó,hogy ilyen dolgok történnek:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!