Hogyan reagálnál arra, ha egy nemtúlközeli ismerősöd blogjában felfedeznél olyan bejegyzéseket, amik rád utalnak?
Figyelt kérdés
Több évre visszamenőleg, nem minden bejegyzésben, csak néhányban megemlít (és erről a blogról még nem is hallottál). Inkább pozitív dolgokat ír, amikből az derülne ki számodra, hogy fontosabb vagy neki, mint hitted.2010. dec. 1. 09:01
1/15 anonim válasza:
Örülnék a pozitív bejegyzéseknek.
2/15 anonim válasza:
hát beszélj vele !!! én is hasonlóan jártam unokatesómmal, nem is hittem h ilyen fontos vagyok neki ...
3/15 anonim válasza:
ez szép,nekem nagyon jólesne!!köszönd meg neki
4/15 anonim válasza:
küldj neki egy mailt és beszéljétek meg, mi merre hány méter
5/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaitokat!
Csak a helyzet kicsit komplikáltabb, mert míg én lány vagyok, addig ő fiú, és mindketten kapcsolatban vagyunk... És nem tudom, hogy mit kellene tennem, vagy éreznem...
2010. dec. 1. 09:39
6/15 anonim válasza:
Nem KELL tenned, vagy érezned semmit.
De ha most az jön, hogy innentől másképp nézel rá, és megláttad benne a pasit...
7/15 A kérdező kommentje:
Hát, pedig most az jön... :| Mert én sosem hittem volna, hogy ő másként gondol rám, mint én őrá, vagy hogy valaha lehetne köztünk bármi is...
2010. dec. 1. 09:59
8/15 A kérdező kommentje:
...és ez a baj a lányokkal! Hogy kapnak egy-két bókot, aztán ha szimpatikus az úriember, akkor elveszítik a fejüket, és nem tudnak normálisan gondolkodni... (Na jó, magamból indultam ki.)
2010. dec. 1. 10:02
9/15 anonim válasza:
Szerintem csak örülj magadban. Biztosan hízelgő lehet rád nézve. Véletlenül se próbálj közeledni, csak óvatosan reagálj, ha mindenképpen szükségét érzed, nehogy félreértse a gesztusodat! Már ha mindketten komoly klapcsolatban éltek, és abban is akartok maradni.
10/15 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi. Igyekszem.
Csak kicsit zavarban vagyok, és gondolom ő is abban lenne, ha megtudná, hogy olvastam, amiket rólam írt.
2010. dec. 1. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!