Mit szólsz ehhez a történethez? (hogy reagálnál rá? )
A történet megtörtént
1997-ben 8 fiatal 14-15 évesek megtámadnak egy 14 éves lányt,és csúnyán megverték. Ebből 6 fiatal végül is leállt,és otthagyták az összevert 14 éves lányt.Viszont a 15 éves lány,és egy 14 éves fiú visszament,és kegyetlen módon továbbverik ,majd megölik.
A gyilkos lány mindenkinek eldicsekszik,hogy mit tett,de senki nem szól a rendőrségnek.
A megölt lány édesapja 10 év után megbocsájtott az egyik gyilkosnak..
Ti hogy reagálnátok ha kiderülne,hogy a közvetlen környezetekben történik ilyen eset,vagy kiderül,hogy a lányod/fiad osztálytársai ezt tették??
(ha valakit érdekel leírom,hogy a 8 fiatal milyen büntetést kapott)
engem érdekel milyen büntetést kapott!!!
Én elítélem az erőszakot! Főleg az ilyet... 14évesek?! Felfogják egyáltalán, hogy mit tettek?! Én olyan kemény nevelőintézetbe tenném őket, hogy megemlegetnék azt, hogy megszülettek! Az édesapa, hogy tudott megbocsátani?
Ha az én családomban történt volna/történne ilyen, soha nem tudnék megbocsátani, és addig járnék a biróságra amíg méltó büntetést kapna a tettes/tettesek!
EGy életet csak isten vehete el, emberi kéz nem!
21éves lány
Nem hinném el hogy valaki átvitt értelmeben kiáll az utcára és kikiabálja, hogy gyilkos, és senki nem szól a rendőrségnek.
Ha kiderülne hogy valaki ilyet tett a környezetben akkor azt nagyon elitélném, mi mást tehetnék? Ha hallanám, amit tett, én mennék azonnal a rendőrségre. Ha lenne gyerekem olyan messzire vinném a közelükből, amennyire csak lehet. Ha egy olyan ember megöl valakit akit semmi sem korlátoz abban, hogy megértse, ezt nem szabad, akkor annak én nem tudok megbocsájtani.
Amúgy engem az is érdekelne, hogy állításuk szerint miért tették? Mindig is érdekeltek az ilyenek, lehet hogy ilyen irányba fogok tanulni.
Nem tudom felfogni, hogy miért nem szólt senki a rendőrségnek! Vagy legalább valamelyik osztálytárs a szülőknek.
És SEMMIKÉPP nem tudnék egy ilyet megbocsájtani. Lehet, hogy el is költöznék jó messzire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!