Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szólsz ehhez a történethez...

Mit szólsz ehhez a történethez? (hogy reagálnál rá? )

Figyelt kérdés

A történet megtörtént

1997-ben 8 fiatal 14-15 évesek megtámadnak egy 14 éves lányt,és csúnyán megverték. Ebből 6 fiatal végül is leállt,és otthagyták az összevert 14 éves lányt.Viszont a 15 éves lány,és egy 14 éves fiú visszament,és kegyetlen módon továbbverik ,majd megölik.

A gyilkos lány mindenkinek eldicsekszik,hogy mit tett,de senki nem szól a rendőrségnek.

A megölt lány édesapja 10 év után megbocsájtott az egyik gyilkosnak..

Ti hogy reagálnátok ha kiderülne,hogy a közvetlen környezetekben történik ilyen eset,vagy kiderül,hogy a lányod/fiad osztálytársai ezt tették??

(ha valakit érdekel leírom,hogy a 8 fiatal milyen büntetést kapott)

2011. jún. 26. 22:41
1 2 3 4
 1/35 anonim válasza:
100%
hát én tuti bejelenteném a rendőrségen, persze csak anonym
2011. jún. 26. 22:45
 2/35 anonim válasza:
100%

engem érdekel milyen büntetést kapott!!!

Én elítélem az erőszakot! Főleg az ilyet... 14évesek?! Felfogják egyáltalán, hogy mit tettek?! Én olyan kemény nevelőintézetbe tenném őket, hogy megemlegetnék azt, hogy megszülettek! Az édesapa, hogy tudott megbocsátani?

Ha az én családomban történt volna/történne ilyen, soha nem tudnék megbocsátani, és addig járnék a biróságra amíg méltó büntetést kapna a tettes/tettesek!

EGy életet csak isten vehete el, emberi kéz nem!

21éves lány

2011. jún. 26. 22:46
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
én még aznap a rendörségen lennék.Nem érdekel ki mit gondolna rollam,egy gyilkos ne éljen büntetés nélkül.
2011. jún. 26. 22:48
 4/35 anonim ***** válasza:
91%
rendőrség..
2011. jún. 26. 22:48
 5/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném el hogy valaki átvitt értelmeben kiáll az utcára és kikiabálja, hogy gyilkos, és senki nem szól a rendőrségnek.

Ha kiderülne hogy valaki ilyet tett a környezetben akkor azt nagyon elitélném, mi mást tehetnék? Ha hallanám, amit tett, én mennék azonnal a rendőrségre. Ha lenne gyerekem olyan messzire vinném a közelükből, amennyire csak lehet. Ha egy olyan ember megöl valakit akit semmi sem korlátoz abban, hogy megértse, ezt nem szabad, akkor annak én nem tudok megbocsájtani.

Amúgy engem az is érdekelne, hogy állításuk szerint miért tették? Mindig is érdekeltek az ilyenek, lehet hogy ilyen irányba fogok tanulni.

2011. jún. 26. 22:50
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Azta! Tuti hogy az én falumba valaki bejelentené.. Főleg hogy itt még olyat is bejelentenek hogyha belemersz menni az árokba.. Szóval a mi falunkba ez már abba az órában a redőrségre ment volna.. Szabad megtudni hogy hogyan ölték meg a 14 éves lányt?
2011. jún. 26. 22:51
 7/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom felfogni, hogy miért nem szólt senki a rendőrségnek! Vagy legalább valamelyik osztálytárs a szülőknek.

És SEMMIKÉPP nem tudnék egy ilyet megbocsájtani. Lehet, hogy el is költöznék jó messzire.

2011. jún. 26. 22:52
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
22:51 vagyok: és mit követett el az az ártatlan lány? :-(
2011. jún. 26. 22:53
 9/35 anonim ***** válasza:
76%
Egy 14 éves gyereket nem biztos, hogy komolyan vennék, ha azzal állna elém, hogy megölt egy másik gyereket. Szóval érthető, hogy nem ment senki a rendőrségre. Mondjuk az más kérdés, ha mondjuk elrejtették a holttestet és keresik az eltűnt lányt, vagy pont hogy megtalálták megölve a lányt. De akkor is az lenne az utolsó dolog, amit elhinnék, hogy egy gyerek ölte meg a másik gyereket...
2011. jún. 26. 22:53
 10/35 anonim ***** válasza:
81%
Hát tudod utolsó, sajnos a gyerekek tudnak a legkegyetlenebbek lenni sokszor.
2011. jún. 26. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!