Mit szólsz ehhez a történethez? (hogy reagálnál rá? )
A történet megtörtént
1997-ben 8 fiatal 14-15 évesek megtámadnak egy 14 éves lányt,és csúnyán megverték. Ebből 6 fiatal végül is leállt,és otthagyták az összevert 14 éves lányt.Viszont a 15 éves lány,és egy 14 éves fiú visszament,és kegyetlen módon továbbverik ,majd megölik.
A gyilkos lány mindenkinek eldicsekszik,hogy mit tett,de senki nem szól a rendőrségnek.
A megölt lány édesapja 10 év után megbocsájtott az egyik gyilkosnak..
Ti hogy reagálnátok ha kiderülne,hogy a közvetlen környezetekben történik ilyen eset,vagy kiderül,hogy a lányod/fiad osztálytársai ezt tették??
(ha valakit érdekel leírom,hogy a 8 fiatal milyen büntetést kapott)
ma 23:01
A történet nem Magyarországon történt.
A wikipédiás cikkben elég érdekes dolgokat írnak a gyilkosság hátteréről.
Az áldozatnak is érdekes életútja volt, isten nyugosztalja.
Az a durva, hogy 83-as születésű vagyok, tehát akkoriban közel egyidős lehettem a "bandával". Visszagondolva arra az időszakra, a legerőszakosabb tett a környezetemben az volt, amikor egy veszekedés hevében az egyik lány a másik arcába csapta a mosogatórongyot.
Nekem az Eden Lake c. film jutott az eszembe. Nem ugyanilyen, de hasonló. Abba is ilyen elvetemült tinédzserek vannak. És állítólag igaz történet, bár mostanában minden filmre rámondják, hogy igaz..
Na de visszatérve...Nagyon sajnálom azt a szegény lányt. Még csak 14 éves volt. :S Én komolyan nem értem, hogy miért kellett megölniük. Miért vannak ilyen "emberek" és readásul 14-15 évesekről van szó..(?)
Ilyenkor szoktam elborzadni. Azt a filmet is csak az nézze meg akinek erős az idegzete. Nem számítottam, hogy ilyen felháborító lesz. Szóval csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!