Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szólsz ehhez a történethez...

Mit szólsz ehhez a történethez? (hogy reagálnál rá? )

Figyelt kérdés

A történet megtörtént

1997-ben 8 fiatal 14-15 évesek megtámadnak egy 14 éves lányt,és csúnyán megverték. Ebből 6 fiatal végül is leállt,és otthagyták az összevert 14 éves lányt.Viszont a 15 éves lány,és egy 14 éves fiú visszament,és kegyetlen módon továbbverik ,majd megölik.

A gyilkos lány mindenkinek eldicsekszik,hogy mit tett,de senki nem szól a rendőrségnek.

A megölt lány édesapja 10 év után megbocsájtott az egyik gyilkosnak..

Ti hogy reagálnátok ha kiderülne,hogy a közvetlen környezetekben történik ilyen eset,vagy kiderül,hogy a lányod/fiad osztálytársai ezt tették??

(ha valakit érdekel leírom,hogy a 8 fiatal milyen büntetést kapott)

2011. jún. 26. 22:41
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

ma 23:01

A történet nem Magyarországon történt.

2011. jún. 26. 23:10
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ismerős a sztori, rémlik, hogy hallottam akkoriban a médiában is. Hol történt az eset? Google nem adott ki értékelhető találatot az életkorra és az évre.
2011. jún. 26. 23:11
 23/35 anonim ***** válasza:
67%
Ez 14 évvel ezelőtt történt. Oké, akkor is voltak züllött fiatalok, de azért annyira nem, mint manapság, akkor azért még volt valamennyi szülői szigor. Persze, voltak ilyenek akkor is, hogy ittak, drogoztak stb. de hogy ölni, 14 évesen... Én ezt még manapság is nehezen tudnám elképzelni, nem hogy 14 évvel ezelőtt. Egy gyereknek a szája azért mindig nagyobb, azért, mert menőnek akar látszani kitalál mindenfélét, és úgy adja elő, mintha tényleg megtörtént volna. Van egy ismerősöm, aki kb. 15 éves korában azt terjesztette, hogy ő k.rvázni jár esténként, de persze a fele se volt igaz, ki se tehette a lábát este otthonról, a szülei nem engedték el sehová, ezért talált ki ilyeneket, hogy bevágódjon a haveroknál. Szóval ezért írtam, hogy nem biztos, hogy elhinném ezt a sztorit a dicsekedő lánynak, főleg ha ennyire terjesztette. Szóval megértem azokat, akik nem rohantak rögtön a rendőrségre, amikor meghallották ezt a sztorit a gyilkoslánytól.
2011. jún. 26. 23:12
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Na persze de nem kellett volna furának lenni, hogy amikor egy gyerek elkezd a gyilkossággal dicsekedni, azzal egyidőben egy másik el is tűnik?
2011. jún. 26. 23:14
 25/35 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, nem tudnál néhány cikket belinkelni erről nekem? Mert a google nekem sem hozott ki semmit sajnos.
2011. jún. 26. 23:15
 26/35 A kérdező kommentje:

Azért írtam ki a kérdést mert éppen ma este néztem az egyik csatornát,és erről az esetről volt szó.Engem nagyon megrázott egy fiatal lány halála,főleg,hogy értelmetlen a halál.

Ez a 15 éves lány a gyilkos.

[link]

és ő az áldozat

[link]

2011. jún. 26. 23:15
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem erről egy film jutott eszembe, "A harag sodrásában"...
2011. jún. 26. 23:20
 28/35 A kérdező kommentje:
nem láttam a filmet.
2011. jún. 26. 23:20
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

A wikipédiás cikkben elég érdekes dolgokat írnak a gyilkosság hátteréről.

Az áldozatnak is érdekes életútja volt, isten nyugosztalja.

Az a durva, hogy 83-as születésű vagyok, tehát akkoriban közel egyidős lehettem a "bandával". Visszagondolva arra az időszakra, a legerőszakosabb tett a környezetemben az volt, amikor egy veszekedés hevében az egyik lány a másik arcába csapta a mosogatórongyot.

2011. jún. 26. 23:26
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az Eden Lake c. film jutott az eszembe. Nem ugyanilyen, de hasonló. Abba is ilyen elvetemült tinédzserek vannak. És állítólag igaz történet, bár mostanában minden filmre rámondják, hogy igaz..

Na de visszatérve...Nagyon sajnálom azt a szegény lányt. Még csak 14 éves volt. :S Én komolyan nem értem, hogy miért kellett megölniük. Miért vannak ilyen "emberek" és readásul 14-15 évesekről van szó..(?)

Ilyenkor szoktam elborzadni. Azt a filmet is csak az nézze meg akinek erős az idegzete. Nem számítottam, hogy ilyen felháborító lesz. Szóval csak óvatosan.

2011. jún. 26. 23:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!