Hogyan reagálnál egy ilyen kitüzőre?
Szerintem jó.
Bár meg lehet érteni az eladók részéről is a kétkedést, hisz ismeretlenül nem tudják, milyen ember lehetsz, de ez az eljárás egy normális vásárlóra nézve meg sértő.
Ahogy engem is idegesít, hogy egyes üzletekben gyakorlatilag már a sarkamon tapos a biztonsági őr...
Jó sok sört iszol, ha ez már többször is előfordult :)
Amúgy hogyan jut a sörösláda a bevásárlókocsiba? Illetve a bevásárlókocsiból a csomagtartóba? Megérsz egy másik vásárlót, hogy az áruházban tegye bele, a parkolóban meg leszólítasz más valakit, hogy tegye bele a kocsidba? Szerintem nem kell kitűző. Mond el az igazat, mármint hogy műtötték a kezedet és nem tudsz emelni. Biztosan szívesebben segítenek az eladók.
Megértem az érzésed, de szerencsétlen multi alkalmazott "parancsra" cselekszik! Sajna én is eladó vagyok...
Vagy 15 éve egy közértben mondták először, hogy meg kell kérnem a vásárlókat fizetéskor, hogy mutassák be a szatyraikat. Iszonyatos volt!!! Vizek gurultak rólam, olyan szarul éreztem magam, pedig sajnos volt alapja.
Nyugdíjas nénike több tábla csokit, középiskolai tanárnő Citrált, (?!!) mezei háziasszony mackó sajtot söpörte be a szatyorba számolatlanul. Szóval hihetetlen volt, de még is én éreztem szarul magam, amikor meg kellett kérnem őket. Szerencsére nem dolgoztam ott sokáig.
Én is megkérnélek, ha ott dolgoznék, mert muszáj lenne,
de természetesen fel emelném helyetted! :D
Az üzeneted úgysem jut el a brit tulajdonosokig
a melós meg eddig sem akart megbántani.
Az igazi kiszúrás az lenne, ha nem mennénk többet hozzájuk, de ezt meg mi nem engedhetjük meg magunknak. :)
vagy a ládára gondolsz és én nem tudok olvasni? O.o
szerintem bevetem magam az ágyba :D
17.17-nek:
A férjem egy egészen gyenge, sportos sört fogyaszt. Én nég annyit se. Faluban lakom, a multiba csak akkor megyek be, ha a városban van dolgom. Férjem otthon beteszi a sörösládát, kiveszem az üzletnél. Ott beemeli az eladó. A kocsiba nagy kínnal én teszem be, minden erőmet összeszedve. Az pedig, hogy a kezemet műtötték nem hiszem, hogy tartozna a pénztárosra és a sorban állókra.
Ez a játék minden vásárlás során megismétlődik. Ismernek, hiszen viszonylag gyakran megyek oda vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!