Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnál egy ilyen...

Hogyan reagálnál egy ilyen kitüzőre?

Figyelt kérdés
Az egyik szupermarketben a pénztárhoz érve felemeltetik velem a sörösládát. A kezemet nemrég műtötték, ezért alig tudom megemelni. Általában az eladót kérem meg. Már többször sérelmeztem ezt az eljárást és kihangsúlyoztam, hogy nem lopni, hanem vásárolni járok ide. Minden alkalommal belémkötnek. Készítettem egy kitűzőt ezzel a felirattal " Nem lopni, vásárolni szeretnék!" Legközelebb ezzel szándékozom megjelenni az üzletben.
2010. aug. 21. 17:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó.

Bár meg lehet érteni az eladók részéről is a kétkedést, hisz ismeretlenül nem tudják, milyen ember lehetsz, de ez az eljárás egy normális vásárlóra nézve meg sértő.

Ahogy engem is idegesít, hogy egyes üzletekben gyakorlatilag már a sarkamon tapos a biztonsági őr...

2010. aug. 21. 17:14
 2/12 anonim ***** válasza:

Jó sok sört iszol, ha ez már többször is előfordult :)

Amúgy hogyan jut a sörösláda a bevásárlókocsiba? Illetve a bevásárlókocsiból a csomagtartóba? Megérsz egy másik vásárlót, hogy az áruházban tegye bele, a parkolóban meg leszólítasz más valakit, hogy tegye bele a kocsidba? Szerintem nem kell kitűző. Mond el az igazat, mármint hogy műtötték a kezedet és nem tudsz emelni. Biztosan szívesebben segítenek az eladók.

2010. aug. 21. 17:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem otletes :)
2010. aug. 21. 17:19
 4/12 anonim válasza:
100%

Megértem az érzésed, de szerencsétlen multi alkalmazott "parancsra" cselekszik! Sajna én is eladó vagyok...

Vagy 15 éve egy közértben mondták először, hogy meg kell kérnem a vásárlókat fizetéskor, hogy mutassák be a szatyraikat. Iszonyatos volt!!! Vizek gurultak rólam, olyan szarul éreztem magam, pedig sajnos volt alapja.

Nyugdíjas nénike több tábla csokit, középiskolai tanárnő Citrált, (?!!) mezei háziasszony mackó sajtot söpörte be a szatyorba számolatlanul. Szóval hihetetlen volt, de még is én éreztem szarul magam, amikor meg kellett kérnem őket. Szerencsére nem dolgoztam ott sokáig.

Én is megkérnélek, ha ott dolgoznék, mert muszáj lenne,

de természetesen fel emelném helyetted! :D

Az üzeneted úgysem jut el a brit tulajdonosokig

a melós meg eddig sem akart megbántani.

Az igazi kiszúrás az lenne, ha nem mennénk többet hozzájuk, de ezt meg mi nem engedhetjük meg magunknak. :)

2010. aug. 21. 17:26
 5/12 Prímás Lancelot ***** válasza:
csak én tudom rosszul, de olyankor nem az van hogy felemelsz egyet és megmondod hogy x db van belőle. vagy csak velem nem emeltetik meg a boltban...
2010. aug. 21. 17:47
 6/12 Prímás Lancelot ***** válasza:
nem .(pont) hanem kérdőjel kell oda bocs.
2010. aug. 21. 17:47
 7/12 Prímás Lancelot ***** válasza:

vagy a ládára gondolsz és én nem tudok olvasni? O.o

szerintem bevetem magam az ágyba :D

2010. aug. 21. 17:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Régen elég volt 1 db-ot kitenni és a többit beblokkolták. Azóta ez megváltozott, mindent fel kell tenni a szalagra.
2010. aug. 21. 18:02
 9/12 A kérdező kommentje:

17.17-nek:

A férjem egy egészen gyenge, sportos sört fogyaszt. Én nég annyit se. Faluban lakom, a multiba csak akkor megyek be, ha a városban van dolgom. Férjem otthon beteszi a sörösládát, kiveszem az üzletnél. Ott beemeli az eladó. A kocsiba nagy kínnal én teszem be, minden erőmet összeszedve. Az pedig, hogy a kezemet műtötték nem hiszem, hogy tartozna a pénztárosra és a sorban állókra.

Ez a játék minden vásárlás során megismétlődik. Ismernek, hiszen viszonylag gyakran megyek oda vásárolni.

2010. aug. 21. 20:32
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem elég egy üveggel kitenni a pénzárnál. Gondolom azt ellenőrzik, nem dugtam-e valamit a rekesz alá. Legutóbb azt találtam mondani, hogy akár a kocsi alá is bebújhat... Azért ha kicsit is ismerik az embereket, rólam nem hiszem, hogy feltételezné bárki is, hogy tolvajkodok.
2010. aug. 21. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!