Hogyan reagálnál egy ilyen kitüzőre?
17.26-os vagyok.
Értsd meg, hogy nem a Te személyednek szól a dolog, hanem mindenkire alkalmazniuk kell. Hiába ismer esetleg személyesen is a pénztáros, ha a főnöke azt mondja neki, hogy: -Lesz@rom hogy ismered-e, vagy sem, mindenkit kérj meg erre!
Másrészt nem csak Te jársz oda rendszeresen, sőt majdnem mindenki rendszeresen jár oda. Akkor más vevő azt gondolhatná, veled miért kivételeznek, vele meg miért nem??!! Talán összejátszol a pénztárossal? Erre nem gondoltál?
Ha nekem végre lehetne munkám ebben a qurva régóta tartó válságban, én is letojnám a Te lelkivilágodat az állásom megőrzése végett! Mert azt mondta a főnököm. Ennyi.
Nem véletlenül van kamera a fejük felett! Akármikor megnézhetik hogy dolgozik.
Te vajon kockáztatnád a családod megélhetését egy sértődött idegenért, akit rendszeresen látsz?!!
Nem hiszem...
Ha meg nem teszik, el lehet menni a sarki fűszereshez, ott még talán idejük is van veled beszélgetni.
Csak hát 30%-al drágábbak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!