Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnál egy ilyen...

Hogyan reagálnál egy ilyen kitüzőre?

Figyelt kérdés
Az egyik szupermarketben a pénztárhoz érve felemeltetik velem a sörösládát. A kezemet nemrég műtötték, ezért alig tudom megemelni. Általában az eladót kérem meg. Már többször sérelmeztem ezt az eljárást és kihangsúlyoztam, hogy nem lopni, hanem vásárolni járok ide. Minden alkalommal belémkötnek. Készítettem egy kitűzőt ezzel a felirattal " Nem lopni, vásárolni szeretnék!" Legközelebb ezzel szándékozom megjelenni az üzletben.
2010. aug. 21. 17:08
1 2
 11/12 anonim válasza:

17.26-os vagyok.

Értsd meg, hogy nem a Te személyednek szól a dolog, hanem mindenkire alkalmazniuk kell. Hiába ismer esetleg személyesen is a pénztáros, ha a főnöke azt mondja neki, hogy: -Lesz@rom hogy ismered-e, vagy sem, mindenkit kérj meg erre!

Másrészt nem csak Te jársz oda rendszeresen, sőt majdnem mindenki rendszeresen jár oda. Akkor más vevő azt gondolhatná, veled miért kivételeznek, vele meg miért nem??!! Talán összejátszol a pénztárossal? Erre nem gondoltál?

Ha nekem végre lehetne munkám ebben a qurva régóta tartó válságban, én is letojnám a Te lelkivilágodat az állásom megőrzése végett! Mert azt mondta a főnököm. Ennyi.

Nem véletlenül van kamera a fejük felett! Akármikor megnézhetik hogy dolgozik.

Te vajon kockáztatnád a családod megélhetését egy sértődött idegenért, akit rendszeresen látsz?!!

Nem hiszem...

Ha meg nem teszik, el lehet menni a sarki fűszereshez, ott még talán idejük is van veled beszélgetni.

Csak hát 30%-al drágábbak...

2010. aug. 22. 02:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Tegnap 17:17 vagyok. Ne haragudj, de ha műtve volt a kezed, akkor miért Te veszed meg a férjed sörét és miért nem Ő? Vagy legalább miért nem megy el Veled akkor vásárolni, amikor a sört veszitek? Amúgy ha Te nem adsz annyi bizalmat a pénztárosoknak, hogy elmond, hogy mi történt Veled, akkor szerintem Tőlük se várj semmi hasonlót. Nem hinném ,hogy kiplakátolnák a fényképeddel együtt az egész üzleteben, hogy Téged műtöttek, de valószínűleg kisebb eséllyel néznének tolvajnak és biztosan szívesebben segítenének az árut a futószalagra helyezni.
2010. aug. 22. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!