Mondjuk, többé - kevésbé ismert ember vagyok. Tegyük fel, hogy te is. Hogyan reagálnál rá, ha a bulvármédiában mocskosabbnál mocskos cikkek jelennének meg rólad?
1.Nem is tudom,az a fajta vagyok,akit,ha nem érdekel valami,akkor nem figyel rá.Hosszú idő alatt építettem ki ezt a képességet,de megérte.Nagyon gyümölcsöző és kifizetődő.
2.Mert az embert általában az izgatja,amit nem tudhat,nem láthat,nem kaphat meg.Ilyen a mások magánélete is.
Egy koncert vagy egy interjú után élőben mondanám el a világnak,hogy mi igaz és mi nem..vagyis nem a világnak,hanem az ott tartózkodó embereknek.Ha lekapcsolnák a mikrofont,akkor PÓRUL JÁRNÁNAK!!Nem vicc..megkapnák!
Nekem nem mindegy,hogy mit terjesztenek rólam..CSAK AZ IGAZAT VÁROM,SEMMI MÁST!Nagy követelés??Hát nem!
ja és persze..eltűnnék a médiából..
Engem speciel marhára nem érdekel mások magánélete-
Ha engem pocskondiáznának, valószínűleg megvédeném magam. Vagy nem vennék róla tudomást. Mert sokszor a görcsös ragaszkodás az igazsághoz is gyanússá tesz.:)
Én azért szeretnék annak az "újságírónak" a szemébe nézni, aki valótlanságokat állított, akár ki is hívnám egy nyilvános beszélgetésre. Bárki bármit is mond, az emberek szeretik a pletykákat és szeretnek rajta csámcsogni, szerintem a helyreigazításokat még soha senki nem olvasta el, azt sem verik nagydobra, ha a bíróság elítél egyes szennylapokat.
Akinek az a munkája, hogy másokat kellemetlen helyzetbe hozzon és hazugságokat állít, nem sajnálnám kicsinálni, hogy élete végéig üldözze a bűntudat, amiért eddig süllyedt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!