Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mondjuk, többé - kevésbé...

Mondjuk, többé - kevésbé ismert ember vagyok. Tegyük fel, hogy te is. Hogyan reagálnál rá, ha a bulvármédiában mocskosabbnál mocskos cikkek jelennének meg rólad?

Figyelt kérdés
Aminek semmi valóságalapja. És egyáltalán: miért érdekli az embereket más magánélete?
2010. júl. 17. 23:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Mert a primitívebb emberek ingerszegény életüket ez dobja fel. Hidd el, csámcsognak a szomszéd dolgain is, de az ismertebb embereken könnyebb, hisz kézhez kapják az információkat egy újság áráért. Ilyen Blikk és társai színvonalra az intelligensebb réteg semmit nem ad. Csak sajnos ebből kevesebb van kis országunkban.

Nem nagyon tudsz ellene mit tenni, mint saját magad elvonatkoztatni tőle, bele lehet fáradni a folyamatos védekezésbe is, de akkor meg azt forgatják ki. Ez a munkájuk, te meg tudtad mivel jár a "népszerűség". Az érem két oldala. Arra figyelj, hogy a számodra fontos emberek bízzanak benned, és ne adjanak az ilyen szennylapok híreire.

24/N

2010. júl. 17. 23:29
 12/19 anonim ***** válasza:
52%
A bulvar a hires emberek maganeletenek kiteregetesebol el. Ezt tudta az, aki hiresse akart valni. Senki sem kenyszeritette. Tudta, hogy ez a vele jaroja. Szoval nem tudom sajnalni a hires embereket...a sajto (a bulvar is) a munkajuk resze es ebbol elnek. Ha felkernek egy musorra, akkor is inkabb a maganeletedrol kerdeznek a TV-ben, kapsz az ilyen szereplesert x szazezer Ft-ot. Akkor azt miert veszed fel? Mert sok mindent nem tettel erte, megis felveszed...tehat eladtad magad a bulvarnak, akkor meg ne csodalkozz, hogy azt irnak rolad, amit akarnak. Ha a maganeletednek hirerteke van (ha nem is valos hirekkel), az azt jelenti, hogy te valamilyen szinten valahol ezt elinditottad es vallaltad, hogy ez lesz. Aki a mediabol el, annak ezt el kell fogadnia. Es erdekes modon, vannak normalis, botranyoktol mentes eletu hiressegek is, akik nem foglalkoznak a bulvarral es nem nyilatkoznak. Pl. ott van Elton John, aki nemcsak nem vonzo, de meg meleg is, megsem kezdi ki semmivel a media, mert valoszinuleg nagyon jol tudja kezelni ezt a dolgot es nem adja el magat. Vagy ott van Magyarorszagrol peldanak Bereczki Zoltan...az adott hiressegen mulik minden, nem a median! Azt kezdik ki, akit lehet, aki adja alajuk a lovat.
2010. júl. 17. 23:32
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ezek egy másodperces hírek, a médián kívül kevés embert izgat mások magánélete, bár lehet, h magamból indulok ki. Pl. ha valami miatt (vonatút, strand) veszek egy ilyen újságot vagy bekapcsolom véletlenül a tv-t, akkor a benne levő pletyikre nagyjából addig emlékszem, amíg meghallgatom agyzsibbasztás végett. Talán az idős nénikék vagy unatkozók nyammognak, de szerintem ne törődj vele, éld az életed, ahogy neked tetszik
2010. júl. 17. 23:33
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen cikkek jelennek meg, annak szerintem mindig van valami alapja. Ha más nem, egy-egy elszúrt interjú. Oda kell figyelni és normális életet élni, nem adni tárgyat a bulvárnak. Nagyra tudnám értékelni azt, aki egy interjún, ha túl személyes irányba fordul, képes lenne kimondani, hogy "beszéljünk talán inkább a munkámról".
2010. júl. 17. 23:36
 15/19 anonim ***** válasza:
86%

Szervusz! Rettenetes érzés lehet. Olyan mintha a térre kiállítanának, és kővel dobálnának a nagy semmiért.

A más magánélete érdekes lehet annak, akinek óriási űr van az életében. :(

2010. júl. 17. 23:37
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért amíg megtanulja az ember ezt kezelni, az is idő. Amíg Elton John kap egy koncertért több millió dollárt, addig itthon egy zenész pl. pár százezret vagy még annyit sem, így ha szeretne megélni a zenélésből, akkor el fog vállalni tévés vagy rádiós szerepléseket is. A szereplésért kapja a pénzt és nem azért, hogy utána kígyót békát kiálthassanak rá, azért ezt nem kéne összekeverni. Nem eladja magát, csak szeretne boldogulni és megélni abból, amihez ért és amit szeret csinálni. Inkább ezt tegye, minthogy üljön megkeseredve egy irodában napi 8 órát. Valótlanságokat állítani és embereket bemocskolni pedig senkinek nincs joga, erre senki nem ad felhatalmazást azzal, hogy szerepel a nyilvánosság előtt.
2010. júl. 17. 23:48
 17/19 anonim ***** válasza:
51%

Én nem hiszem, hogy a bulvármédiában megjelenne bármi is, amit a többé kevésbé ismert ember ne saját maga akarna, hogy megjelenjen.

Épp Angliából hoztak fel példának egy nagyon népszerű embert, akiről azt sem lehet tudni Nagy Britannia melyik részén él, nemhogy azt hogy kivel és hogyan. És az egyik legnépszerűbb ember és nem akar szerepelni a bulvársajtóban és érdekes mód az embereket nem is érdekli az ő magánélete. És rengeteg sztár van Magyarországon is akikről nem lehet tudni semmit. Úgyhogy egyértelmű az ismert emberek maguk kreálják a felhajtást maguk körül.

2010. júl. 18. 10:23
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Kissé el voltam keseredve, de már jobb. Annyit azért hozzáfűznék az okos hozzászólónak, hogy nem a médiában dolgozom, művész vagyok. És nem azért lettem az, mert híres akartam lenni, csak az alkotással együtt jár bizonyos fajta népszerűség is. Ha tudod, hol kapok x százezret egy interjúért, csak szólj, és megyek is oda.
2010. júl. 18. 11:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Szvsz én biztos punkrocker lennék, szóval pont lesz@rnám, mit írnak rólam.
2010. júl. 18. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!