Elolvasod azoknak a válaszát, akik ékezet nélkül írnak?
Engem rohadtul idegesít, ha valaki ékezet nélkül ír, és egyszerűen nem bírom 1 mondatnál tovább olvasni.
- Természetesen kivételt képeznek azok, akik külföldön élnek, általában ők ezt le is szokták írni. -
És azoknak a válaszát elolvasod, akiknek súlyos helyesírási hibái vannak? (nem az elütött betűre, meg félre írt j-re, gondolok, hanem a totális zagyvaságokra, és írásjelek hiányára)
rendre azok írnak ékezet nélkül, akiknek nincsen ékezet a billentyűzetükön - akár ezt előre bejelentik, akár nem, ez azért adja magát. Innentől kezdve ezen kiakadni kreténség.
a nagyon gyenge helyesírás meg zagyva fogalmazás valamilyen szintig még elnézhető, hogy internetes fórumon az ember nem levelet fogalmaz, hanem úgy társalog, ahogy azt élőben tenné, így nem szerkesztettek a mondatai, de egy szint felett (vagy inkább alatt) valóban elég zavaró a szemnek - főleg amikor rendre bölcsészeknél vagy leendő bölcsészeknél látja az ember.
Igen, en el szoktam olvasni :)
Továbbá a cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeözndenk el a btűek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betü a hlyéen lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jnleeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals. Íme a bzoinytéik. Úhygoyg tnseseek mkneit bkébeén hyagni a hleysersáíi fmonisáokgkal!
Engem a vesszők hiánya tud megőrjíteni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__1809..
Moderátori szerkesztés előtt itt a fejfájás és a hátulja szavakban a létező össze variációban megjelent az ly.
A kérdezőnek nem tűnt fel utána, hogy ketten is emlegették a felyfájáson kívül a fejfályást és a fejfást, mint kiváltó okot. Még válaszolt is rá, lásd a kommentjét.
"Írja ezt egy olyan, aki a zárójelet mondaton kívül alkalmazza?:)"
Épp ezt akartam, h más szemében a szálkát...
Hülye pi*csa..
A gepemen nincsen ekezet,kulfoldon elek. Azt,hogy te elolvasod-e vagy nem az engem nem erdekel egy csoppet sem.
Engem az zavar,amikor egybeirjak a mondatokat se vesszo se semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!