Titeket nem szoktak taperolni a tömegközlekedési eszközökön?
Engem mostanába elég gyakran, de nem hinném, hogy az értékeimet akarták volna ellopni, hanem szexuális célzattal.
21/L
Utolsó válaszolónak!
Ez nagyon jó, tetszik!! Elképzeltem a szitut és mosolyt csalt az arcomra. : )
De. Nemrég ültem a buszon, felszállt 2 fiatal srác elkezdtek piszkálni meg ilyesmik... Szóltam nekik többször is hogy fejezzék be de ettől csak felbátorodtak(3évvel idősebbek voltak nálam kb) elkezdtek tapizni meg ilyesmik nem tudtam semmit tenni mert a busz tömött volt(még állóhely se nagyon akadt) de többször is hangosan rájuk szóltam. A buszon végül már szinte MINDENKI minket figyelt, de senki sem csinált semmit. Végül leszállt az egyik és akkor már a haverja se volt olyan bátor...
Másik eset: Tegnap, a barátnőmmel metrón utaztunk, egy idős bácsi ült mellettünk, nem tapizott de az arcát látnotok kellett volna! Nem is tudom leírni milyen volt... Aztán egyre közelebb ült és ahogy nézett...Ááá... Mikor leszálltunk, jó hangosan megjegyeztem h micsoda ván kujonok vannak... XD
L/14
Lányok, én javasolnám az elektomos sokkoló használatát. Olyat, amitől egy 160kg-os izomkolosszus is padlót fogna, és nem nagyobb egy átlagos mobiltelefonnál.
A lába közé nyomod, és tűz.
Hát hahó. Nekem is tapizták már le a fenekemet, egyszer, mikor suliba mentem, de még kicsi voltam, és nem tudtam mit csináljak, csak próbáltam úgy fordulni, hogy ne érje el..:)
A legdurvább esetem viszont a vonaton történt nemrég. Késői vonattal mentem haza, és szinte üres volt az egész. (minden nap vonatozom, ez olyan régi, szutyok, kék vonat volt) Felszállt egy pasi a vagonomba, jól megnézett magának, és leült átlósan tőlem. Egyszer csak felállt, és angolul megkérdezte, hogy nem zavarna-e, ha egy pillanatra levenné a nadrágját. Mivel nem konkrétan mellettem ült, hanem átlósan egy másik ilyen négyes ülésben, és a naiv fejemmel azt gondoltam, hogy hangya ment a gatyájába, vagy mittudomén, hát mondtam, hogy vegye, és nem néztem oda. De azért a szemem sarkából sajnos mégis láttam annyit, hogy a gatyája alatt nincs rajta semmi, és nem ment hangya a gatyájába, mert magát simogatja....na, aztán felállt, felvette a gatyáját, megköszönte, azt mondta, ne féljek, ő HOllandiából jött, és ott teljesen megszokott, hogy az emberek néha leveszik a gatyájukat a vonaton, és elment. 18 éves voltam már, szóval annyira nem hatott meg, láttam én már farkat, van barátom, szóval kicsit megdöbbentem ugyan, de nem érdekelt. Na, aztán visszajött egy idő után, és leült mostmár a mellettem lévő négyesbe, és megkérdezte, nem gond-e , ha megismétli amit az előbb. El kellett volna küldenem a fenébe, de mondtam, hogy nem érdekel, mit csinál, és kibámultam az ablakon. Egyszer csak szól, hogy "héj, bocsi", ugye, hogy muszáj legyen odanéznem. Megint meztelen volt, és a farkát simogatta éppen, húzogatta rajta a bőrt, meg minden. Kelletlenül néztem oda, kérdezte, hogy nincs-e egy zsepim, hogy még fel is kelljen állnom, és odamennem hozzá, na hát akkor már nagyon-nagyon csúnyán néztem rá, közöltem vele, hogy nincs, és elfordultam, úgyhogy hála égnek utána felállt, elment, és nem jött vissza többet. Borzalmas volt komolyan, hogy a vonaton is ilyenek történnek....Bloá...aztán másnap elutaztam a barátommal kettesben Spanyolországba, és el is felejtettem, csak most olvasva ezt a kérdést, gondoltam elmesélem nektek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!