Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Titeket nem szoktak taperolni...

Titeket nem szoktak taperolni a tömegközlekedési eszközökön?

Figyelt kérdés

Engem mostanába elég gyakran, de nem hinném, hogy az értékeimet akarták volna ellopni, hanem szexuális célzattal.

21/L

2009. márc. 6. 17:38
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
91%

Többször próbálkoztak, de áldozatnak egyszer sem tekintettem magam. Jó hangosan rászóltam, hogy vigye magát odébb, mert betérdelek a lába közé.

Nagy kuss volt utána és gyors meghátrálás.

2009. márc. 6. 19:42
 12/46 anonim ***** válasza:
82%
Igen, 19.42, de értsd meg, nem minden nő tud olyan erélyesen, spontán fellépni, mint Te, és őket is ugyanúgy megilleti az a jog, hogy háborítatlanul közlekedjenek! És különben is - Te is ilyen voltál 16 vagy 13 éves korodban is?
2009. márc. 6. 19:55
 13/46 anonim ***** válasza:
93%

igen, a legdurvább esetem:

ülök a buszon, szinte üres volt, igénytelen pasi beáll mellém, és a mackónadrágon át elkezdi fogdosni a f@rkát. kb 20 centire a fejemtől. pont a következő megállóban szálltam le, szerencsére. teljesen ledermedtem, undorító volt :s

a sima dörgölőzéseket megoldom úgy, hogy "véletlen" hátraütök a könyökömmel:)

2009. márc. 6. 19:56
 14/46 anonim ***** válasza:
58%
A férfiak pedig jó lenne, ha nem bagatellizálnák a problémát! 130 kilód fiú, vagy Te, aki azzal viccelődik, hogy a koncert előtt szokás szerint megmotozta a biztonságo őr! Mit szólnátok, ha a barátnőtökkel, vagy az Anyukátokkal történne ilyen? Akkor is ilyen viccesre vennétek a figurát?
2009. márc. 6. 19:57
 15/46 anonim ***** válasza:
91%

Hmmm... jó a kérdés.... most eszembe juttatta egy régi emlékemet amit egyrészt nem tudtam hova tenni, meg el se mertem mondani senkinek. Egyszer álltam a buszon, a hátsó ablaknál, bámultam kifelé a mögöttünk jövő autósokat.... és egy férfi állt szorosan mögöttem.... most így belegondolva, szerintem perverz lehetett, valószínű rajtam élvezett el. Akkor voltam kb. 17 éves. Én sem öltöztem kihívóan. Ez nem ettől függ, ezt azóta már tudom.

Azóta viszont már "ésszel" is érzékeltem ilyen dolgokat...

például: egy barátnőmmel a Deák térnél volt találkozónk, kicsit korán érkeztem, közben mászkáltam föl-le. Feltűnt egy pasas, aki egyszer nekem jött, utána mikor legközelebb jött szembe, direkt a szemébe néztem CSÚNYÁN, nem mert nekem jönni, viszont más nőkkel ugyanezt csinálta. Utána még elmentünk egymás mellett párszor, mindig csúnyán ránéztem.... nem mert közeledni.

Volt eg yolyan eset is... szállok le a Nyugatinál a villamosról (persze szemem mint a sasnak), öregember (vén kujon) áll a peronon, és a kezét fütyimagasságban tartva, előretartott kisujjal.... egészen véletlenül persze beleakad neki a leszálló ifjú lányka szoknyájába. Ránézek az öregre, tudatva vele, hogy észrevettem a módszerét.... úgy elhúzott, mint a vadliba!

Jujj, de sok ilyen köcsög van, és még milyen módszereik lehetnek!

2009. márc. 6. 19:59
 16/46 anonim ***** válasza:
93%

én 19.42.

Igen én ilyen voltam mindíg.

Megértem, hogy nem mindenki ilyen.

De az "áldozat" szót nem tartom jónak. Eleve azt feltételezi, hogy tehetetlenül éled meg a történéseket. Sokkal fontosabb azt hangsúlyozni, hogy igenis, nem féljen, szóljon vissza, az ilyen kis tetű úgyis kínosabban érzi magát mint a lány.

2009. márc. 6. 19:59
 17/46 anonim ***** válasza:
92%
OK, ha így magyarázod, igazad van! Én is arra biztatok mindenkit, szóljon vissza, szégyenítse meg a faxfejet! DE ha nem tud spontán lenni, mert megijed, stb., akkor se magát hibáztassa!!!
2009. márc. 6. 20:13
 18/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Én annak apropóján tettem fel ezt a kérdést, hogy mostanában gyakran kell a 4-6-os villamossal közlekednem, ahol mindig hatalmas a tömeg. És néhányszor sajnos előfordult, hogy a nagy tömegbe perverz férfiak hozzámdörgölöztek, meg megfogták a fenekemet. Ilyenkor sajnos mindig leblokkolok, nem tudok visszaszólni, maximum leszállni a következő megállónál.

2009. márc. 6. 20:18
 19/46 A kérdező kommentje:

18:30as: Nagyon sajnállak téged, áttudom érezni mi történt veled. Engem mindig hátulról taperoltak meg, szerencsére a melleimhez nem mertek hozzányúlni.

19:27es: Hát, még nem volt olyan, aki tetszett volna, csak undorító középkorú vagy vén perverzek fogdostak meg. De szerintem ha tetszene, akkor sem hagynám magam. Nekem nagyon megalázó ez!

19.42es: Gratulálok! Nagyon szeretnék olyan lenni, mint Te!

2009. márc. 6. 20:22
 20/46 anonim ***** válasza:
92%

Egyébként az ilyenekre nyugodtan rá lehet pirítani, szégyenükben el fognak kullogni. Fizikálisan úgymond nem veszélyesek, valószínűleg rettegnek a büntetéstől azért csinálják "így".

Szóval bátorság, beszólni neki jó hangosan, pillanatok alatt el fog tűnni! Megverni, bicskával fenyegetni nem fognak.

2009. márc. 6. 20:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!