Titeket nem szoktak taperolni a tömegközlekedési eszközökön?
Engem mostanába elég gyakran, de nem hinném, hogy az értékeimet akarták volna ellopni, hanem szexuális célzattal.
21/L
23.11: csak az a probléma az érveléseddel azon kívűl, amit a többiek leírtak, hogy nem lehet meghúzni a "provokatív öltözék" határát. És az ilyen preverz, önmagukon uralkodni képtelen disznóknak amúgy is mindegy. Pl. egyik ismerősömnek megfogták a seggét, pedig mackónadrágban ment le a boltba!!!
A nőknek joguk van nem zsákruhában rejtegetni magukat, hanem testüket szeretve és egészségesen elfogadva úgy öltözködni, ahogy nekik tetszik, ahogy jól érzik magukat! Nehogymár nekünk legyen lelkiismeretfurdalásunk, ha felvettünk egy szép ruhát, és letaperoltak minket!
A férfiak tudomásom szerint nem gépek, és igencsak lejératja magát az a férfi, aki mentegeti a taperolókat!
Miért van az, hogy nő lévén ha látok egy nekem tetsző pasit a villamoson, nem taperolom le, és nem dörzsölöm hozzá a mellemet vagy a nemiszervemet?
Miért van az, hogy a gyárból hazafele tartó munkásasszonyok nem füttyögnek be a helyes fiatal srácoknak, és nem szólnak be nekik olyanokat, hogy "de kinyalatnám magam veled"?
Gondolkozzunk...
Kedves lepontozó felháborodott hölgyek nem azt írtam,a taperolosoknak igazuk van hanem provokatív az öltözék.
Szerintetek miért ilyen a közerkölcs:
tapizás,füttyögés,erőszakolás,meleg és leszbikius házasság
Ezt kelene megérteni szabadabb a mai világ mint 50-100 évell ezelött és gondolom a régi polgári erkölcsöt ha megemlítem gúny tárgyává válok.
Mert egy mai modern nő elött ez nem érték hanem az az érték hogy lengén öltözik.
Ez kell nektek rakjátok ki az utcára ami a hálószobába lenne való azzal a magyarázatal hogy ha egy nő jó alakú nyugodtan mutassa meg nincs semmi kivetni való abba és aztán lehet nyavajogni ha egyesek kiélik a perverz hajlamaikat.Egyébként én sosem csináltam vagy csinálnék ilyet de meg kell értenetek vannak akikből ezt váltja ki.
Megérteni talán megértjük, elvégre minden pszichopatológiai folyamatot meg lehet érteni - de el nem fogadjuk.
Hogy kinek mi a "provokatív", az relatív. Így még ha akarnánk, sem tudnánk elég óvatosak lenni, nehogy felhívjuk magunkra egy viselkedni nem tudó férfi figyelmét.
A nők elleni erőszaknál azonban felmerül a kérdés: miért a nőknek kell meghunyászkodniuk, alkalmazkodniuk egyes férfiak állatias ösztöneihez? Ha ezt kiáltjuk ki normának, akkor a férfiak kijelentik magukról, hogy ők a farkukon uralkodni képtelen ösztönlények!!! Milyen érdekes, hogy a feministáknak kell felhívni a férfiak figyelmét: "héééé, emberek vagytok, nem gépek, nem ösztönlények!!!!!!!"
Egyébként meg a taperolás, befüttyögés stb. ahogy minden zaklatás is, hatalomdemonstráció: "én, férfi, megtehetem, mert erősebb vagyok, a társadalom amúgy is nekem ad igazat, stb., hogy ezt a nőt megzavarjam/megalázzam/letapizzam"
Elhiszem, hogy a férfiaknak nehéz megérteni azt az érzést, amikor egy kihalt utcán haladsz egy építkezés felé, ahol egy 20 fős brigád dolgozik, "Jaj ne" gondolod, de kerülni már nem tudsz, és tudod, hogy bámulni fognak és fütyülni, és be fognak szólni, AKÁRHOGY NÉZEL KI, akármi van rajtad! Míg ha egy férfi menne arra, és ott ülne 20 munkásasszony, semmi sem történne.
De felmerül a kérdés: én, nő, miért nem közlekedhetek az utcán olyan zavartalanul, mint egy férfi, akinek nem kell számolnia azzal, még ha jóképű is, hogy beszólnak neki és megfogdossák?
A 23.11 es és a 01.14 es válaszadó vagyok.
Nem kell meghunyászkodni és alkalmazkodni és sem fogadom el ezeket mert konzervatív gondolkodású vagyok.
De a legtöbb nőnek ez tetszik amikor a munkások fütyögnek nekik látam már ilyet és legtöbbször a hölgy mosolyog ilyenkor ugyanis az a ábra,hogy kivánatos a férfiaknak és ezt igy fejezik ki .
Aztán valaki elkezd írni a tapizásról meg a dörgölőzésről(amivel nem értek egyet mert a normális férfit is lejárattja)ide és a fütyülést ami alapból tetszik a nőknek azt is beírják mintha az sértené őket, holott jólesik nekik miért kell képmutatóskodni?
én egyszer egy nagyon tömött buszon utaztam, és mögöttem állt egy nő háttal... a székek között álltunk úgy kapaszkodtunk és állandóan nyomta a fenekemhez az övét, én már teljesen a székhez préselődtem, nem hittem el, hogy ennyi hely nem elég neki.... de aztán rájöttem hogy direkt csinálja, még dörzsölgette is....hát azt hittem rosszul leszek, alig vártam, hogy leszállhassak...
20/L
08.08, engedd már meg, hogy nekem speciel ne essen jól, oké?
Van különbség ugyanis a "de szép vagy"+kedvesen néz, és a "de megdugnálak"+csorog a nyála között. Remélem, elég érthetően fogalmaztam.
Azért szerintem bőven van különbség a munkások fütyülései és a tapizás/dörzsölgetés (amiről maga a kérdés is szól) között. Engem ezek a befütyülgetések különösképpen nem érdekelnek, nem sértenek túlzottan, és mostanába már nem is veszek tudomást róluk.
Az viszont szerintem nem normális dolog, hogy nem vehetünk fel egy vékonyabb, rövidebb (esetleg kihívóbb) ruhát mert egyből letaperolnak minket.
10:58-as: Egy nő dörzsölgette neked az övét??? Ilyenek is vannak???
amit én mesélek, nem fogdosás volt, de kellően undorító.
18-as villamos, a kocsiban csak kb öten voltak, egy kabátos fickó mellettem maszturbált. megállóknál eltakarta a kabátjával, hogy csak én lássam. akkor nem mertem mit tenni, de pont ugyanott szálltunk le, jól megrúgtam középen. féltem, hogy utánam jön, de nem jött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!