Titeket nem szoktak taperolni a tömegközlekedési eszközökön?
Engem mostanába elég gyakran, de nem hinném, hogy az értékeimet akarták volna ellopni, hanem szexuális célzattal.
21/L
20:25ös: Egyrészt nagyon megijedtem ezért nem szóltam semmit, másrészt meg nem is tudtam ott hirtelen, hogy mit kellene mondanom. Hirtelen nem jutott eszembe semmi sem, ledermedtem.
20:26os: Úristen, még oda is szóltak neked? Ezt komolyan nem hiszem el! Nemrég költöztem fel a fővárosba, és nem is hittem volna, hogy itt ilyen dolgok előfordulhatnak. Nemcsak a 4-6os villamoson vannak ilyenek? Mostmár kezdek tényleg aggódni, velem még csak ott fordultak elő ilyenek, hál'istennek.
Engem miért nem találnak meg néha a csajok....:D
18/F
A problémát bagatellizálóknak, poénkodóknak üzenem: ha egy helyes srác taperolna le a villamoson, azt is ugyanúgy elküldeném a p.csába, mintha egy ronda vénember! Attól, hogy helyes, még nincs joga ismeretlenül megalázni!
Értsétek meg, ez nem poén, ne viccelődjetek ezzel, ez k.rvára megalázó! Poénkodó srácok, mit szólnátok hozzá, ha egy meleg letaperolna Benneteket a villamoson? Nem nagy ennek a valószínűsége, de képzeljétek már el!!!! Na ez is pont ugyanolyan!!!!!!!
Szia!
Engem is ért hasonló jellegű eset amikor főiskolára jártam Budepesten. És tényleg megtörtént!!! Ha valaki ezt mesélte volna nekem nem nagyon hittem volna el!
Szóval: metróval utaztam éppen (tél volt vagy ősz, mert arra emlékszem, hogy kabát volt rajtam tehát egyáltalán nem voltam kihívó meg senki sem a szerelvényen) én sosem ültem le mindig a szerelvény elején vagy végén álltam főleg ott ahol szellősebb volt a hely. Az egyik megállóban felszáltak és akkor egy kicsit sűrűbb lett az embertömeg. Mellettem (slégan szembe velem)állt egy kb. 50-es férfi. Semmi rosszra nem gyanakodtam aztán csak úgy lehajtottam a fejem és lefelé néztem. Na és akkor láttam meg!!!!! Nem hiszitek el!!!! A fickó kivette a nadrágból a nemi sz.-vét és ott önk. végzett!!! Én teljesen ledöbbentem. Még jó, hogy a következő megállónál leszálltam (Battyányi-n). Hihetetlen milyen emberek vannak a világban!!!
Akkor nem tudtam csinálni semmit, mert teljesen lefagytam. Útólag pedig jól t-kön kellett volna rúgni!!
Van egy másik esetem is de az vonaton történt haza felé. Egy fülkében utaztam egy cigány gyerekkel) még jó hogy más is volt a fülkében). Akkor is olyan volt mintha a fogdosta volna magát csak a kabát alatt. Aztán látta, hogy készülődök a leszálláshoz és ő hamarabb kiment a fülkéből és megállt az ajtóban (persze ezt akkor még nem tudtam). Elindultam az utazótáskámmal (tehát csak az egyik kezem volt szabad) és amikor kiértem és át akartam menni a másik vagonba akkor rendesen alám nyúlt. Legszívesebben jól pofán vágtam volna de nem esett a kezemre (meg sajna nem volt egy harmadik kezem). Aztán még próbálkozott volna, mert jött utánam!! Még jó hogy megállt a vonat és le tudtam szállni!!
Itthon ilyen már nem történhet velem, meg a párom mindig velem van és lepofozná az ilyeneket.
Nagyon szomorú ez, hogy ilyenek megtörténhetnek főleg fiatal lányokkal! De még idősebben is nyomot hagy szerintem.
Üdv
Olvasva az edigi válaszokat a taperolás beteges hajlam kiélésénak tartom,de a hölgyek ott hibáznak hogy a csinos ruha címszó alatt bizony kihivó és provokáló módon öltözködnek.
Nekem az a véleményem a mai modern nők kiprovokálják ezt a szexuális provokatív öltözködéseikkel.
(Én is láttam már ilyen ruhát egyenessen felizgul töle az ember szinte észvesztő tud lenni )
Az ilyen hajlamú egyénekből sajnos ezt hozzák ki,én konzervativ beállitottságú vagyok és talán ha igy öltözködnének a nők és nem úgy ahogy ma szokás akkor lehet kevesebb eset történne.
Ne legyen félreértés nem értek egyett azokal akik ezt csinálják de a lenge öltözködésel sem és mivel vannak perverzek ne csodálkozzanak ha ez váltják ki belöllük.
Kedves 23:11
alapvetően biztos előfordul amit te mondtál. de ahogy én is mondtam, még minit sem hordok, és modellalkatom sincs.
farmernadrág és top meg nem tudom miért kihívó, főleg ha nem is pántos, vagy dekoltált. A nagykabátot sem tartom éppen lenge öltözetnek.
Nyáron pedig egyenesen ne várd el hogy beöltözünk csuklóig, nyakig.
Aláírom, hogy sokan túlzásba viszik ( külön téma, hogy miért), de itt a többség normálisan volt felöltözve, mégis inzultálták.
Én is rettentő felháborítónak tartom ezeket a dolgokat, ez Magyarország, b@sszameg! vhogy engem is rendszeresen megtalálnak a tömött buszokon a taperoló, nyúlkáló beteg r.hadékok. szórakozóhelyeken meg az ostoba beszólogatós s.ggfejek. Ny. Eu-ban szigorúan büntetik az ilyen inzultusokat, és még az is szexuális zaktalásnak minősül, ha egy csapat tróger munkás befütyül egy utcán közlekedő nőnek. Vmelyik fajankó azt írta, hogy ez a kihívó öltözék miatt van. és ha egy nő szeret teszem azt igenis csinosan öltözni, az máris feljogosít egy primitív f@szt arra, hogy jól megalázza a villamoson/utcán/akárhol? vagy ezt mégis hogy gondoltad? az ilyen perverz barmoknak komolyan azt kívánom, hogy egyszer erőszakolja meg őket egy 200 kilós, 2 méteres homokos!
bocs, kicsit pipa lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!