Átadjátok a tömegközlekedési eszközökön a helyet?
terhes nőnek mindig. öregasszonyoknak...háát, változó. ha hellyel kínálok egy idős embert de elkezd szabadkozni hogy 'köszönöm kedveském, maradj csak' akkor mindig felállok, így ő kénytelen leülni. :) de vannak a tipikus acsarkodó nyanyák, akik simán kibírnák azt a 2 megállót de azt hiszik előjoguk van hogy ülhessenek...nah az ilyeneknek sosem. jah és ha valakinek el van törve a lába vagy a keze például akkor neki is.
16/l
Akkor, ha
- nincs máshol (elérhető) üres hely
- nincs rá nyomós okom, hogy üljek
Átadom a helyet idős embereknek (bár azoknak a néniknek, akik agyonrúzsozzák magukat, meg festik a hajukat, és képesek rohanni a villamos/busz után... na, nekik nem szívesen..., főleg, ha még néznek is rám olyan tekintettel, hogy "én már öreg vagyok, te még fiatal, egészséges, add át a helyed"), és várandós kismamáknak, vagy kisgyerek(es)nek. :D
23/l
En mindig atadom a helyem, nem tudom miert? Csak azt, hogy belem sulykoltak, anno.
Igaz sokszor nem is ulok le.
Én egy időben azt csináltam, hogy mindig elsőként ültem le mindenhol, mert azt gondoltam, hogy ha senki, akkor majd én átadom a helyem. De valahogy mindig voltak olyanok köröttem, akik hamarabb mozdultak, mint én, akármennyire is siettem. :)
Egyébként egy vicc jutott eszembe:
Utazik az idős hölgy a buszon, és egy fiatal fickó készségesen át akarja adni a helyét, föl is áll. Mire a néni megszólal:
-Előmelegített helyre nem ülök.
Erre a gyerek:
-Akkor üljön a jegesmedve f*szára!
Az idős hölgy majd' szívgörcsöt kap, és odaszól a buszsofőrnek:
-Hallotta mit mondott?!
-Hallottam.
-És?! Nem csinál semmit?! :O
-Mégis mit csináljak? Forduljak északra?
:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!