Titeket is zavarnak a tömegközlekedési eszközökön "lakó" hajléktalanok, akik ott esznek, alszanak néha pisilnek?
ez az! van hajléktalan szálló,mért nem ott vannak? A mi megyénkben évente raknak albérletbe pár hajléktalant h el tudjanak mennni dolgozni,ugye csak ugy lehet ha van bejelentett lakcíme az embernek,de sokan még így sem mennek el,és a szobába piszkítanak,meg mindenhol csak boros üvegek vannak... vmi gusztustalan,és ezzel azt aki akar dogozni azt is ilyen életkörülményekbe kényszerítik...
Egy munkatársam mesélte hogy mikor elvált a feleségétől és akkoriban elvesztette az állását is hajlktalan lett a szállón lakott. nem tudott munkát se keresni mert nem volt bejelentett lakcíme. Mikor bekerült a hajléktalan szálló programjába,egy ilyen gusztustalan alakkal kellett osztoznia az albérleten. Hiába fizette ki az önkormányzat 1 teljes évre az albérletet,miután taláőlt munkát 3 hónapon belül tudott félre tenni pénzt,és el tudott költözni. Pedig ugy tervezte hogy az alatt az 1 év alatt félre teszi azt a pénzt amit albérletre szánna,de hát nem bírt együtt élni a lakótársával.
Debrecenben élek, és Debrecenben nincs ilyen. Nálunk a tömegközlekedési járművek tévések, klímásak, tiszták, szinte már otthonosak. Sehol egy hajlékony aki ott élne, meg aztán majdnem mindn buszon van Security-s ember, aki fel sem engedi az ilyet...
De jó hogy nem vagyok pesti :) haha
:-)
Most válaszoltam a cigányos kérdésre,
e kérdés láttán el is mosolyogtam magam.
Egyetlen cigány nincs köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!