Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Titeket is zavarnak a tömegköz...

Titeket is zavarnak a tömegközlekedési eszközökön "lakó" hajléktalanok, akik ott esznek, alszanak néha pisilnek?

Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 10:58
1 2
 11/15 baranyi kálmanné ***** válasza:
80%
12:34 de van
2009. szept. 3. 13:04
 12/15 anonim ***** válasza:
89%

12:28

így már én is jártam... így akarjon segíteni az ember

2009. szept. 3. 22:51
 13/15 anonim ***** válasza:
85%

Nem.

Engem a tömegközlekedési eszközökön kötekedő cigányok zavarnak.

2010. okt. 23. 13:21
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
hát én szekszárdi vagyok, nálunk mondjuk a buszokon stb. nincsenek hajléktalanok, mert oda nem engedik fel őket de a váró tele van tömve velük. de voltam már sokszor nagyobb városokban és ott bizony láttam mindent. aluljáróban a gyerekeit pénzért énekeltető cigányasszony, buszon alvó hajléktalan, sőt mikor legutoljára voltam Budapesten, akkor a Madách színház előtt láttam egy alvó házaspárt. rossz látvány volt, mivel havazott szerintem már nem csak aludtak, hanem halálrafagytak. ezzel most nem Budapestet akarom szidni! amúgy megvan az oka hogy miért a nagyvárosokban tanyáznak. ott több a kuka, több a lehetőség a megélhetésre. egyébként én se szoktam segíteni a hajléktalanoknak. ma is mentem haza erre megállított egy hogy nagyon éhes, megfagy stb.. én meg mondtam neki hogy nincs pénzem és kész.
2010. dec. 16. 17:54
 15/15 A kérdező kommentje:
Én 96-ban 40ezret kerestem (az akkor jobb volt, mint a minimálbér), és egy hajléktalan éhség témakörben akart pénzt kérni. Át akartam adni a kajáimat, mire körberöhögött. Én kikérdeztem őt, több (!!) volt a nyugdíja, mint a fizum! Elmondtam neki, hogy mivel én albérletet fizetek ebből, meg bérletet veszek utazni. Felkértem, hogy akkor adjon ő nekem 200 Ft-ot. Ő beismerte, hogy piára kell neki, és azt mondta, igazad van, bocs, szia. Onnantól én nem sajnálom azokat a hajleszokat, akik PIÁZNAK!!! Mindegyiknek van ingyenes lehetőség fürdésre alvásra, csak az a kitétel, hogy ott nem lehet balhézni meg INNI !!! Na aki nem megy be, annak fontosabb a pia!! Ezért nem sajnálom azokat!
2013. ápr. 30. 05:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!