Megakar egy egész osztály verni. Mit csináljak?
A történet ott kezdődött hogy összevesztem osztálytársammal,aki mindennek elmondott a hátam mögött a 8.os lányoknak...Ezt eddig tudtam is.Majd egy fél órája írtam az egyik 8.os lánynak hogy legyenszíves lájkolja a képemet erre ő ezt írta:
"lájkolja a f*szom
azt hiszed h kemény vagy mi? pedig valójában nem drága...
nemértem h minek akarod h lájkolják.. nem leszel keményebb...se szebb."
Én vissza írtam neki hogy és?
erre ő ezt írta:
"ó majd élőben legyen ekkora p*fád :d meglátjuk ki az erősebb
am csak szólok h az egész 8. osztály megakar verni "
Majd írta hogy ne legyen nagy a pofám mert csak magamnak árthatok..erre írtam neki hogy hol nagy a pofám?Hozzájuk se szoktam szólni iskolába,max köszönök..
erre ő:
"holnagy?
b*zdmeeeg
mindenkit bejelölgetsz akit nem is ismersz
még a győri haverunkat is b*zdmeg
oszt rászáállsz
hogy lehetsz ekkora cs*cska??"
Na.Az igaz hogy facebookon szoktam jelölgetni.Megkérdeztem hogy ki az a győri fiú,elmondta..de a bökkenő az hogy ezzel a fiúval az életbe nem beszéltem,hogy állhatnék rá?Meg amúgyse tenném meg,mert nem vagyok ilyen.
Majd írtam neki hogy ki ő hogy megmondja hogy kiket jelölhetek be..erre ő:
"nem
csak akkora cs*cska vagy
h az már fáj
de nembaaaj évvégééén ugyis kapsz
háhá
várom már
de nehogy szólj anyucinak "
Na ilyenkor írtam neki hogy egyedül nem mer jönni?
És ez volt a válasza:(majd lelépett,letiltott nemtudtom)
"dee
majd ott egy kicsit dumcsizunk:)
nem arrol van szo....nem tudod h milyen vagyok én, képes lennélek megölni is...de ha már az egész osztály megakar, mé egyedül menjek? neked lesz több a verés akkk XDDD
pusziika"
Mit csináljak?Nagyon félek:S
De az viszont tuti hogy én az osztálytársamat meglátom az osztályba neki vége van!!!
18:37-es vagyok.
És tényleg ne jelölgess ismeretleneket és ne kérj meg olyan embereket,hogy like-olják a képedet,akik nem közeli barátaid. ha tetszik nekik,úgyis "lájkolják".
Azt írta hogy nehogy szóljak anyucinak..akkor már a szülők alapból kizárva.
Nem tudtam hogy nem kedvel,ezért is írtam neki.Szóltam már az egyik barátnőmnek,azt mondta hogy mellettem lesz..amúgy barátnőmmel is volt gondja ugyanennek a csajnak,mert nem akarta ballagtatni,meg már más miatt is kötözködött..
A Facebookos témába teljesen igazatok van!
És ha azt mondja,hogy ugorj le egy hídról,vagy azt,hogy cs*szd el majd a felvételidet,akkor megcsinálod? Szólj anyukádnak! Pont erre nem számít,így keresztbe tudsz neki vágni,és hogyha (ne adj isten) megtörtént a baj,akkor az sem lesz majd gubanc,hogy miért nem szóltál a szüleidnek. Szólj nekik!
15/l
Engem is fenyegettek már meg (a semmiért) és azt is mondták,hogy ne szóljak anyámnak mert baj lesz. Na,azért is szóltam. Nem lett semmi bajom,de viszont a fenyegetőim megszívták. Nagyon sajnálom a helyzeted :S Miért vesztetek össze az oszt.társaddal?
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!