A takaróm megakar ölni! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ma reggel arra ébredtem hogy a takarom megakart ölni :(!
Azt vettem észre hogy a nyakam és a testem körül van!!
Biztos megakart folytani!
Mit csináljak?Hogy védjem meg magamat?:(((
Értelmes válaszokat köszi!
2011. szept. 4. 10:42
1/16 anonim válasza:
Előzd meg a bajt, öld meg te őt.
2/16 anonim válasza:
Jesszus Atya Úr Isten! Na EZ Kemény!! Sztem vegyél másik takarót azt meg égesd el!
3/16 anonim válasza:
Hozd ciki helyzetbe! Formázz belőle egy péniszt, és tedd ki a bejárat elé! Akkor megtanulja!
4/16 anonim válasza:
Móresre tanítani?? :D Hát ez nagyon nagy ötlet!! Ez igen!
5/16 anonim válasza:
itt szerintem egy alapvető, kommunikációs félreértés történt... szerintem egy nyugodt délutánon hívd meg egy teára azt a takarót, és beszéld meg vele ezt az ügyet...
(HIGGADT, NYUGODT KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT!!!)
7/16 anonim válasza:
:D Még mindig nem sikerült neki?
8/16 anonim válasza:
Hívd a Radíoaktív Kengurukat Vizsgáló Szakiroda Gyilkos Takarok Által Elkövetett Merényletek Kutatási Csoportot...Ők majd Elinlézik a Kis Dögöt...de te most probáld meg feltartóztatni amég kiérnek a helyszínre.
9/16 anonim válasza:
kínáld meg addig egy kis halendával xd
10/16 anonim válasza:
halendával ? Ezt már hallottam itt! mit jelent ez??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!