Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Öreganyám...

Mit csináljak? Öreganyám folyton megakar változtatni.

Figyelt kérdés

Folyton belém köt,hogy miért így vagyok felöltözve, lehetnék már csinosabb,olyan mint az én korosztályom... -.-" (Pedig ízlésesen öltözködök.) Azzal is piszkál,hogy mivel alacsony vagyok miért nem húzok mindig magassarkút.

Meg szerinte én fiús csaj vagyok, és hogy ezen jó lenne már változtatni,mert hogy ha valami bajom van sosem szólok senkinek,nem kérem senki segítségét,meg fizikai munkát végzek ha kell( pl:költözésnél segítek szekrényt cipelni meg ilyenek),nem nagyon szeretek szoknyát hordani ezért inkább rövidnadrág vagy térdnadrág van rajtam,fiúkkal barátkozok leginkább,szeretem a küzdősporokat.Ha kell odavágok és nem félek mit kapok vissza. Szerinte jó lenne ha lányokkal barátkoznék... Nem az hogy nem barátkoznék velük szívesen de valahogy én nem tudok arról beszélgetni mindig,hogy melyik fiú a jobb,milyen körömlakkot kéne venni,meg azon veszekedni,hogy ki kétszinű és ki nem..

Nem szeretem mikor megakarnak "változtatni" ezért inkább nem megyek hozzá,mert nem lehet vele semmiről se beszélgetni,mert akkor elkezd engem piszkálni. Anyuékat is folyton ezzel szekálja.Arra buzdít mindenkit a rokonok közül,hogy szedjenek rá,hogy megváltozzak,és van aki ezt meg is teszi :S

2011. ápr. 3. 17:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Nincs jobb dolga? :/ Tudom, hogy nem ilyen egyszerű, de próbálj ne foglalkozni vele, talán megunja...
2011. ápr. 3. 17:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nincs :/
2011. ápr. 3. 17:21
 3/9 a_maestro_főnök ***** válasza:

olyan vagyok mint te, csak az öreganyám elhord minden utszélinek. nem tudom honnan veszi ezt mikor még baráti köröm sincsen, nemhogy barátom.. szóval öreganyám rühell engem, bezzeg anyukám testvére, aki elitta felette a házat, a papa pénzén kamionokat vett amit összetört, na ő a szent. ja meg a kis családja. aik felé se néznek, csak ha kell egy kis pénz. (értsd havi nyugdij) de ha mi megyünk és viszünk neki egy heti ennivalót, akkor mi biztosan el akarjuk lopni a pénzét, ne is menjünk ha csak ezért megyünk.

hát szóval örülj hogy csak ennyi baja van az öreganyádnak.

engem anyám b*sz le mindig: hogy nézel ki ?? milyen ruha ez ?? mér nem tudsz időbe felkelni és elkészülni? mér nem hordasz magassarkút? mér nem jó ez neked? mér nem tudsz normálisan viselkedni?

na ezzel az őrületbe kerget.

2011. ápr. 3. 17:23
 4/9 anonim ***** válasza:
az én anyai nagyim és ilyen volt, csak ő más dolgok miatt piszkált. remélem, ti meg tudjátok oldani, mi nem tudtuk. haláláig makacs öregasszony volt
2011. ápr. 3. 17:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Köss bele te is a küllemébe, stílusába.
2011. ápr. 3. 17:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálam is hasonlo a helyzet.nem kimondottan az öltözékemet kritizálja,de mondjuk anno,amig sulis voltam nagyon utáltam találkozni a nagyival,mert,persze mindig megkérdezte,hogy milyenek a jegyeim.Általában jok voltak(erös jeles,kitünö)erre elkezdte a szentbeszédet,hogy "tanulj,édes lányom,meg meg fogsz bukni,nem lesz belöled semmi stb."én meg mindig azon agyaltam,hogy valyon mi lenne a kommentje,ha tényleg rossz tanulo lennék.Már nem járok iskolába,de most is talál valamit amibe bele tud kötni.Pl.:a párommal a szüleim házában élünk,felezzük a költségeket,házimunkát stb.Erre ha véletlen anyum megbetegedik akkor az nagyim szerint csakis azért lehet mert én lusta vagyok és elvárom,hogy anyám kiszolgáljon minket,fözzön,mosson,takarítson ránk és szegény teljesen kimerül emiatt.Holott ez egyáltalán nem igaz.Ha a szüleimnek panaszkodom emiatt,akkor az van,hogy"hagyd rá,öreg már".Ezért én is elég ritkán látogatom meg,de persze emiatt is csinálja a feszkot,hogy én nem vagyok képes legalább hetente meglátogatni,de nem fogja fel,hogy miért.Szerintem valahol igaza van a szüleimnek abban,hogy rá kell hagyni,ugysem fog megváltozni.Az idös embereknek megvan a saját elképzelésük midenröl és ami ezen kivül esik azt eszerüen képtelenek efogadni,ha pedig netán mégis rájönnek,hogy valamiben nem nekik van igazuk,akkor meg a büszkeségük nem engedi,hogy ezt beismerjék,mert ugye"nehogy már a fiatalnak legyen igaza az időssel szemben".
2011. ápr. 3. 18:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Nyugi Ne vedd komoylan az öreglányt, csak attól aggódik, hogy vénlány maradsz és nem tud férjhezadni, még az előző évszázadban él vagy kb a lovagkorban!!

Amikor kötekszik, akkor mond neki azt, hogy és mégis mennyi férfi és fiú megfordul utánnam az utcán, és nemegy udvarlóm is van! A múltkor is addig bámult az egyik még magára öntötte a kávéját ;)

Hantázz neki ilyen dumákkal aztán akkor majd abbahagyja a piszkálást.

2011. ápr. 3. 18:54
 8/9 A kérdező kommentje:

Vannak udvarlóim,volt barátom is.

Tudja,de mégis piszkál XDD

2011. ápr. 3. 18:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát az elözö hozzászolo ötletes,de ezzel is vigyázz,mert ha elöadod,hogy döglenek utánad a pasik,meg,hogy minden ujjadra jut egy uvarlo,akkor valoszinü,hogy hamar te lesz a világ legnagyobb r*banca,öreganyád szerint.Tehát én inkább azt a megoldást preferálom,hogy probáld meg figyelmen kivül hagyni.
2011. ápr. 3. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!