Hogy tudnék ezen változtatni?
Kemény, határozott nőnek mutatom magam. De van néhány érzékeny pontom, és ha ott sértenek meg akkor mindennek vége. Napokig rágódom rajta és nem tudom tultenni magam a problémákon.
Párommal nem tudom megbeszélni, mert róla meg minden lepereg. Szinte semmi nem érdekli, ha problémánk volt már másnapra elfelejti az egészet. Én pedig nem tudom, ha szeretném vele megbeszélni azt a választ kapom, hogy "te még mindig itt tartassz. Ne foglalkozz vele, felejtsd már el!"
A legutóbb, ami történt velem: Van egy munkatársam, aki kinem állhat. Nem is ismer, de ahol tud keresztbetesz. Csak azért mert szebb és fiatalabb vagyok nála és nem bírj elviselni.
Én ezen rágódom már hetek óta, hogy semmit nem tettem a nő ellen, és nagyon megterhelő számomra ilyen légkörbe dolgozni. És nem tudok semmit tenni, hogy ez a helyzet változzon. Mert a nő csak kijelentette, hogy nem vagyok neki szimpatikus és kerüljük el egymást.
Páromnak mondogatom és látom rajta, hogy már nagyon unja. Annyit mond, hogy ne foglalkozzak már vele.
És, ha ilyen dolog ér, ami ok nélkül történik velem. Vagy épp igazságtalannak érzem vagy ha csalódtam valakiben, nagyon magamba zuhanok. És nem tudok túllendülni a problémán.
Mit gondoltok?
Én semmi problémát nem látok abban, ha túl érzékeny vagy. Ez az élet más területein nagyon jól jön, a kérdés, hogy hogyan tudod ezeket a frusztrációkat kezelni, min keresztül vezeted le őket.
Természetes dolog, hogy a pároddal való kommunikáció során nem mindenben tudsz teljesen megnyugodni, hiszen előfordulhat, hogy ami neked óriási belső feszültséget okoz, azt ő meg sem érzi.
Szüleid, testvéreid, barátnőid viszont sokat segíthetnek ezeknek a problémáknak a megoldásában, így például érdemes lehet "csajos estét" szervezned, amikor minden dolgodat ki tudod beszélni.
Tehát kommunikálj, mozogj sokat, szórakozz, kapcsolódj ki, kerülj "harmóniába" önmagaddal és akkor sokkal könnyebben át fogsz lendülni ezeken a problémákon, anélkül, hogy rágódnál rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!