Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Minden fehér ember utálja a...

Minden fehér ember utálja a cigányokat?

Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 10:30
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
Én nem utálom a cigányokat. "Itt általában az jön, hogy: "De...". Nincs "De...")
2011. jan. 23. 00:32
 52/59 anonim válasza:
Én majdnem mindet utálom, egy kettő kivételével mert vannak normálisak de a többsége büdös, káromkodó senki házi,mert lopnak,csalnak,hazudnak.pl.tegnap osztálytársammal sétálunk az utcán és egy cigányok lakta ház előtt sétálunk erre egy kis taknyos mondja hohy kezeket fel és mutogat gey fa bottal.én meg magamba mit képel ez magáról, ki ez a senki házi, örüljön hogy még a magyarok meg nem ölték mindet a viselkedésük miatt.Sorra szülik a gyerekeket hogy kapják a családi pótlékot.szánalmas.de persze magyarok közt is vannak nem komplettek.
2011. máj. 8. 13:13
 53/59 anonim válasza:
Igen mindenki utálja.... miért??? mert egy alaptomos dögök azért. kérdem én a magyar embernek (nem mindegyiknek) miért van munkája??? aki akar dolgozni az dolgozni is fog.... de láttam egy olyan videót ahol a cigány azt mondja h ő dolgozni inkább segély és gyártja a gyerekeket... nah ennyi a színvonal. pulsz még azt hiszik h ők olyan nagyon a cigány emberbe is meg áll a kés mint a magyar emberbe.én nem vagyok faj gyülölő mert volt már cigány barátom.... és ezeket én onnan tudom. h igénytelenek putriba élnek .... ők a janik de felmutatni azt nem tudnak semmit. !!!!
2011. máj. 29. 19:39
 54/59 anonim ***** válasza:
Mikor feljöttem anno a fővárosba, nem utáltam őket. Semmi problémám nem volt velük. Addig. Azóta rühellem azt a putri-fajtát, mert alattomos féreg társaság.
2011. jún. 2. 13:32
 55/59 anonim válasza:
Itt elhangoztak rasszista mondatok is. Én félvér vagyok. Én úgy gondolom, hogy nem minden cigány sinter, bunkó. De ha pl. egy cigányra rábíznak valamit, akkor az valószínű, hogy elvégzi. Tehát az, hogy egy fehér utálja a cigányokat az attól függ, hogy milyen cigányokat ismer, milyenek a szülei nézőpontjai stb.
2011. okt. 27. 20:18
 56/59 anonim válasza:
Szerintem a cigányok 70%-százaléka agrasszív b'nkó de azért vannak normálisak is.
2012. okt. 8. 17:59
 57/59 anonim válasza:

Tudom hogy már régi téma...

De kb a 80-90%-uk az agresszív bunkó...

Sok agresszív bunkót ki kéne nyírni valahogy...De pl úgy hogy valami terroristák ölik meg őket mivel akkor nem Magyarországot mondanák ki fajgyűlölőnek...

Én elég sok cigányt utálok... (azokat akik agresszívak és bunkók meg verekednek stb) egyre többször van olyan nálunk hogy idős bácsit kijőve a TESCO-ból meg hozzá hasonló boltokból támadnak le... de én nem hagyom szerencsére :) én mindig meg verekszek velük:D

2013. dec. 28. 06:22
 58/59 anonim ***** válasza:
Nagyon sok rasszista ember van itt.egyből ráélveznek,ha cigányságról van szó.hm
2014. aug. 24. 19:07
 59/59 anonim ***** válasza:
Nem rasszista, tapasztalt, aki egyszer már megégette magát a tűzzel óvatosabb lesz.
2014. aug. 24. 21:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!