Miért nem fogják fel a balliberálisok, hogy nem csak a fehér ember lehet rasszista?
17:41
Nem (feltétlenül) tettlegességről beszéltem, hanem kiközösítésről.
Fiktív történet: egy faluba beköltözött néhány cigány, első látásra látszik, hogy nem a jó fajtából, sok a negatív tapasztalat, és a falubeliek ezért nem beszélnek velük, az üzletekben nem szolgálják ki, így elüldözve, és önmagukat védve.
válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:39
Teljesen egyetértek! Sokan szidják a faji megkülönböztetést, de teljesen természetes. Persze a modern világban annyi haszna nincs talán, mint az őskorban, de még így is van funkciója.
Amúgy tényleg szembetűnő, hogy szinte csak fehérekre mondják, hogy rasszista, de hát ilyen a világrend, gondoljunk bele, hogy milyen lenne, ha a négereket rasszistáznánk.
Na, igen és gondolj bele, ha ilyet világszerte a tv-ben mutogatnák. Lehetséges lenne ez? Nem. Hiába a négerek és a hasonló cipőben járó népcsoportok ugyanúgy (vagy akár jobban) rasszisták, ilyet nem közölhet senki. Miért? Gyakorlatilag a liberális alapelvek és vele együtt a demokrácia is bukna. Ismét társadalmilag elfogadottá válnak a jogos megkülönböztetések, antidemokratikus erők előretörtének. Káosz lenne, ami új világrendet szülne végül. Szolgálná ez Amerika és társai érdekeit? Hogy tudnának a demokrácia nevében cselekedni? Sehogy. Nem feltétlen kell gondolni világméretű összeesküvésre, egyszerűen mindenki tisztában van vele, hogy csak a saját sírját ásná, ha ez ügyben felszólalna.
Legalábbis én így gondolom. Lehet leszólni, de a lényeg a lényeg: rasszista itt mindenki (tisztelet a kivételnek).
Ja, és az előző voltam.
"Káosz lenne, ami új világrendet szülne végül."
Dehogy szülne ez új világrendet. Visszaállítaná a régit. Az új világrenden most dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!