Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem lehet minden ember...

Miért nem lehet minden ember egyszerűen csak ember, anélkül hogy azt néznénk fekete vagy fehér kövér vagy sovány gazdag vagy szegény?

Figyelt kérdés
Ma láttam egy jó filmet és ez a kérdés jutott eszembe rólla, hogy miért vagyunk egymással olyan ellenségesek, hiszen mind emberek vagyunk és egy ég allatt élünk. Bárhogy is nézzünk ki vagy bármi is legyen a foglalkozássunk. Nem lenne szebb egy olyan világban élni ahol az emberek össze tartanak és nem fojton csak marják egymást?
2010. okt. 1. 14:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Előitélet,sztereotipiák,skatulya.Ennyi
2010. okt. 1. 14:55
 2/11 anonim válasza:
100%
Szebb lenne, de sajnos lehetetlen, annyi rongy ember van, akitől félni kell... Sajnos mindenki annyi rosszat tapasztal, hogy nem tud mindenki felé szeretettel fordulni.
2010. okt. 1. 14:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó a kérdésed! Én mindig egyszerű ember voltam, pedig hivatásomnál fogva ott lóghatna az orrom a plafonon. De miért lógjon. Minél tapasztaltabb egy ember annál inkább legyen becsületes, szeresse embertársait, még akkor is ha értékrendjébe sokszor nem fér bele sok ember magatartása. Sajnos ez van, egy fecske meg nem tud nyarat csinálni.
2010. okt. 1. 15:01
 4/11 A kérdező kommentje:
De legalább azok össze tarthatnának akik ismerik egymást,mondjuk egy város vagy egy faló. De még ők sem.
2010. okt. 1. 15:05
 5/11 anonim ***** válasza:
Mi a címe? Megnézném.
2010. okt. 1. 15:17
 6/11 KÁELEF ***** válasza:
Az lehet hogy emberek vagyunk de sokfélék és ez feszültséget gerjeszt, nem lehet teljesen eltérő emberekkel közös nevezőre jutni és együtt élni sem. Sokfélék vagyunk, az emberek többsége pedig nem normális.
2010. okt. 1. 16:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Civilizáltabb országokban ez többnyire így van, kedves kérdező (ott se mindig, de többnyire). Mo. ilyen szempontból még csak halad a civilizáltság felé (botladozva és nehézkesen, néha meg-megcsúszva, néha eltanyálva, de halad).
2010. okt. 1. 16:08
 8/11 KÁELEF ***** válasza:
Annak semmi köze a civilizáltsághoz hogy eltűrjük vagy sem a tőlünk eltérő viselkedésű embereket.
2010. okt. 1. 16:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát kérdező, én ugyanúgy vagyok, mint te.

Mindig is utáltam a kiközösítést, azt, hogy valakit bántanak, mert nem olyan, mint a többség.

Sajnos ez soha nem valósul meg, a többség nem vevő erre.

2010. okt. 1. 21:21
 10/11 anonim válasza:

OFF.

A film címe?

Érdekelne :D

2010. okt. 2. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!