Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Minden fehér ember utálja a...

Minden fehér ember utálja a cigányokat?

Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 10:30
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
67%
Megfordítanám ezt a kérdést: minden cigány utálja a fehér embereket? Ugyanis ez a helyzet. Ők legalább ugyanannyira rasszisták. Csak valahogy ez nem téma...
2009. aug. 14. 14:59
 42/59 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon sokan de én cigány vagyok:):):)
2009. szept. 27. 20:48
 43/59 anonim válasza:
Nem, hanem minden normális EMBER utálja őket...fehér lehet akár zsidó is:S akik védik őket.
2009. okt. 8. 23:49
 44/59 anonim ***** válasza:
Az ember szeret általánosítani,mert különben zavarosnak érezné a világot. Kell a lelkének,hogy rendszert találjon az élet dolgai közt.Jobb esetben pozitív dolgok ezek, máskor negatív. A bőrszín, vagy nemzet ,vagy vallás,vagy végzettség, vagy szakma ,vagy bármi általi általánosítás csak hamis lehet, mivel ésszel könnyű felfogni,hogy minden ember egy külön személyiség.Persze vannak közös tulajdonságai bizonyos csoportoknak,és ezeket többé-kevésbé megkülönbözteti őket más csoportoktól. Ezek a tulajdonságok akár lehetnek negatívak is,DE aki megitél az elfelejti,hogy az ő csoportjára is jellemzőek negatív jellemzők,csak azokat kisebbíti, elbagatellizálja. Hibát mindenkiben lehet találni,de saját magunkban szoktuk a legkevésbé ezt észrevenni.
2009. okt. 9. 08:19
 45/59 anonim ***** válasza:
nem !! én magyar vagyok a barátom cigány és nagyon szeretem őt is a családját is a rokonait is !!! róluk példát lehet venni !!! kivételek mindíg vannak
2010. márc. 7. 21:23
 46/59 anonim válasza:
Hónap hülye kérdése! IGEN BAMEG FÖLEG DÉL AFRIKÁBAN UTÁLJÁK ÖKET! MINDEN FEHÉR SZIDJA OTT A CIGÁNYOKAT!
2010. márc. 17. 16:51
 47/59 anonim válasza:
Nem.Azokat utálom akik lopnak,hazudnak,csalnak.Van pár ismerősöm aki cigány és nagyon rendesek megkínálnak a kajájukból,adnak kölcsön ha kérek,tőlük teljesen átlagosak.De azért a magyarok közt is van aki lop,hazudik,csal.
2010. ápr. 11. 00:40
 48/59 anonim ***** válasza:

Ha nem is minden fehér de nekem például minden ismerősöm...

Gyerektől öreg néniig.

És van is okunk mivel nagyrészt miskolciak vagyunk.

2011. jan. 7. 18:50
 49/59 anonim válasza:
Genetikailag a cigányok közelebb állnak hozzánk mint pl a kinai, afrikai, aboriginal, pápua uj guineai
2011. jan. 9. 00:32
 50/59 anonim ***** válasza:
Én a bűnözőket, főleg az erőszakos cselekedetűeket utálom. Legyen magyar, zsidó, cigány, koreai, kínai, bármilyen.
2011. jan. 15. 20:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!