Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Minden fehér ember utálja a...

Minden fehér ember utálja a cigányokat?

Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 10:30
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
91%
Én nem szeretem őket, nem azt mondom hogy nincsen köztük rendes, de akkor is.. én olyat még nem nagyon tapasztaltam hogy magyarok belém kötöttek volna, cigányokra meg ránézel és már ütnének is.. most mondja valaki hogy ez nem így van. :S
2009. febr. 9. 17:14
 22/59 anonim ***** válasza:
92%
A cigányok 75-90%-a NEM dolgozik. Elmennék segélyért, gyereket gyártanak, fenyegetőznek, lopnak, embert ölnek, kirabolják az ártatlan embereket, senkire és semmire nincsenek tekintettel. Ezek után miért is szeressük őket?! Én csak néhányat utálok, nem úgy összességébe az egész fajt. De nem is kedvelem őket.
2009. febr. 9. 17:40
 23/59 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően nem a cigányokkal van bajom, hanem azokkal a csoportokkal, amelyek nem tisztelik a társadalmi normákat, nem hajlandóak dolgozni, a normális emberek pénzén élnek és rablásból gyilkolásból tartják el magukat. Ez nagy százalékban a romákra igaz, ezért ha megkérdeznék, hogy vesszen-e mind vagy maradjon minden a régiben én azt mondanám pusztuljon a férgese
2009. febr. 9. 17:41
 24/59 anonim ***** válasza:
82%
Én személy szerint utálom őket, sajnálom de ez van. Már azokra a cigányokra sem tudok másképpen gondolni akik tényleg nem bántottak még senkit és próbálnak beilleszkedni. Szegény nagypapám mondta amíg élt hogy cigány az csak cigány marad.Csak elnézem hogy mit művelnek nálunk is a városban, ahogy jön az este már gyülekeznek, aki nem tetszik nekik abba belekötnek. Félek tőlük, már ott tartok hogy amikor munkába megyek otthon hagyom a pénztárcámat és eldugdosom a telefonomat. A nyáron kórházban voltam ( szülészeten) na ott aztán volt valami. Egész nap ott lebzseltek a kórház udvaron, elfoglalták az összes padot, cigiztek , szotyiztak, mi kismamák meg kerülgettük őket. Amikor eljött az ebéd idő a cigány pasi szépen elfogyasztotta a terhes felesége kajáját. És úgy beszéltek az orvosokkal és a nővérekkel hogy ha nem hallom a saját fülemmel el sem hiszem. Képtelenek a beilleszkedésre.
2009. febr. 10. 10:59
 25/59 anonim válasza:
86%

MIÉRT UTÁLJÁK A NEMCIGÁNYOK A CIGÁNYOKAT...:

"Utállak! Ez az ÉN véleményem.

Nem a bőröd színével van a bajom. Az életeddel.

Tele vannak veled a börtönök. Ellopod, amiért megdolgoztam.

Bántasz engem, bántod a gyermekemet. A feleségemet molesztálod.

Büdös, mosdatlan vagy.

Ha visszaütök, ha véleményt mondok, meghurcolnak. Benne leszek a

tévében, hogy rasszista vagyok.

Pedig nem azt utálom, aminek születtél. Azt utálom, ami lett belőled.

Ha a vonaton mellém ülsz többedmagaddal, félelem és undor fog el.

Nem tudsz emberek közt viselkedni. Ha tudnál, lenne munkád is.

A jogaiddal tisztában vagy, de a nevedet nem tudod leírni.

Folyamatosan segítő jobbot nyújtunk neked, de kihasználsz. Csak a

segélyt látod.

Nem is akarsz több lenni, mint ami vagy: Cigány.

Cigányból csak akkor lesz roma, ha megtanul EMBERKÉNT ÉLNI!!!!

Van belőled néhány, akiknek sikerült. Mert ő is akarta. Én őket hívom romának.

És elismerem őket. És szívesen dolgozom velük. De téged megvetlek.

Azt akarom, hogy elmenj!

2009. febr. 11. 17:48
 26/59 anonim ***** válasza:
81%
húúú az annyát...leborulok előtted, Kedves előző, ha mindez a te fejedből pattant ki...ilyen összeszedett, korrekt, IGAZSÁGOS hozzászólást a cigány- témához még életemben nem olvastam! Ott a pont, ott az igazság, óriásplakátokon kellene kitenni minden városban és faluban!
2009. febr. 11. 18:03
 27/59 anonim válasza:
67%
Én roma vagyok, 22 éves. Titikárnő vagyok egy cégnél, és tudják, hogy milyen származású, mégis szeretnek. Itt is tudja mindenki, köztük én is, hogy sajnos a nem dolgozó, minden helyen csak a kötekedést kereső cigányok miatt az olyan emberek mint én és a családom, meg még sok-sok roma család, előítéletek alá kerülünk akarva, akaratlanul. Viszont rengeteg olyan NEM cigány embert ismerek, akik rosszabbak, mint a cigányok, de azt a fajta "bűnözést" érdekes módon nem fújják fel ennyire. Cigánybűnözés, stb.Sajnos sok a rasszista ember, de ez nemcsak Mo.-on probléma. Kicsit jobban meg kéne ismerni az embert, nem pedig fajánál fogva egy kalap alá venni mindenkit. sajnos ez a mai világ... :-( :-( :-(
2009. febr. 12. 14:22
 28/59 anonim ***** válasza:
80%
statisztikák bizonyítják, hogy a legtöbb erőszakos, agresszív tett és bűntény a cigányokhoz köthető... és azért fújják fel, mert a cigányok azok, akik itt befogadott vendégek és épp nekik kellene meghúzniuk magukat és hálásnak lenni ezért... de ha elolvasod a hozzászólásokat, rájöhetsz, hogy az olyan kivételeket, mint amilyen te is vagy, mindenki pozitív példaként emeli ki a cigányok közül és tiszteljük az olyanokat mint te. De az a baj, hogy ti vagytok kevesebben, és a többség az agresszív fajtából való... és így ti, akik be akarok illeszkedni és dolgoztok, tanultok, becsületesen éltek, nem tudjátok jobb belátásra bírni a többieket, mert ők vannak többen és ráadásul teljesen kompromisszumképtelenek... de láthatod, hogy az olyan kivételeket, mint amilyen te vagy, szeretettel fogadják be a magyarok maguk közé, hisz ahogy a saját példádon is írtad, szeretnek a munkahelyeden...
2009. febr. 12. 15:15
 29/59 anonim ***** válasza:
94%

Hagyjuk már ezt a "romázást". Ők cigányok 700 éve. Ez a nevük, minden negatív ítélet nélkül. Valamilyen f.sz kitalálta, hogy "roma", és ez folyik a csapból is. Van cigányzene, cigánytánc, de nincsen romazene meg romatánc stb.

Egyébként nem minden fehér utálja őket.

2009. febr. 14. 20:29
 30/59 anonim ***** válasza:
19%

Nem.

Csak sokkal könnyebb egy megfogható ellenséggel szemben állni, mint akire nincs ráírva a származása.

2009. febr. 15. 13:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!