Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Minden fehér ember utálja a...

Minden fehér ember utálja a cigányokat?

Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 10:30
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
89%

nekem van pár jo cigány haver cimborám igaz több fehér barátom van de kevesebba cigány haragosom is mint a fehér

részemről közömbös

de nem keresem a kapcsolatot velük

2009. febr. 9. 12:29
 12/59 anonim ***** válasza:
95%
Sajnos utálom őket, és féltem miattuk a saját és a szeretteim biztonságát. amúgy igyekszem nem konfrontálódni velük. ha szembejön velem az utcán egy falka, akkor hevesebben ver a szívem.
2009. febr. 9. 13:11
 13/59 anonim ***** válasza:
90%
imádom, mikor valaki lepontoz, de nem indokolja meg érvekkel, h mi nem tetszik neki :(
2009. febr. 9. 13:12
 14/59 anonim ***** válasza:
85%
Én mindet utálom!!! Főleg amióta az egyik tetves egyed enyhén szólva rám vetette a szemét! Semmi nem riasztotta el attól,hogy meg legyen neki egy magyar lány! Ezek rosszabbak,mint az állatok! Az állatok értelmes lények! Nem ilyenek...
2009. febr. 9. 14:00
 15/59 anonim ***** válasza:
90%
Tőlem a napszemüvegemet (ami nem volt éppen olcsó) vette el egy fiatal cigány suhanc a Budapest-Debrecen vonaton. Ott volt vele még vagy 5-6 másik cigány, nyilván a családja. Nem tehettem semmit ekkora túlerő ellen, teljesen kiszolgáltatottnak éreztem magam, de közben valahol "örültem", hogy nem mondjuk a karórámra, vagy a pénzemre fájt a foga a szemétládának. Nem, nem utálom a cigányokat. GYŰLÖLÖM ŐKET!
2009. febr. 9. 14:05
 16/59 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden fehér ember,ez emberfüggő,mint az is,hogy nem minden cigány egyforma!A bűnöző cigányokat utálom,és félek is tőlük!
2009. febr. 9. 14:09
 17/59 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon nagyon sokáig hajtogattam hogy én így meg úgy nem vagyok rasszista, még most sem estem át azon a bizonyos határon. De kezd nagyon nagyon kilenni a tököm ezzel a beilleszkedésre tökéletesen alkalmatlan antiszociális, elmebeteg, agresszív, nagyképűsködő, környezetére veszélyes 60%-kal ami sajnos a cigány népesség nagyrészét kiteszi. A magyarok sem ártatlanok: gyűlölködőek vagyunk. DE könyörgöm, megvan az oka. Annak ellenére hogy igenis fentről cenzúrázzák a szólásszabadságot a cigánykérdéssel kapcsolatban, még ennek ellenére is mennyi, töméntelen hír, eset rázza fel minden egyes nap a magyarságot. Ezt nem lehet már eltitkolni, meddig tűri a lakosság mi a szart képzelnek ezek magukról?

NEM a cigányok egészéről beszélek. Ez nem faji kérdés. De tény, hogy a bűnelkövetések roppant nagy része (ugye nem kell ragoznom) cigány elkövető lelkén szárad. A probléma pedig sajnos nem az, hogy "tisztán" lopnak, az embereknek eltűnik egy-két dolguk. Nem, ezen már túlléptek rég. Erőszak erőszak hátán, ezt pedig nem fogja tűrni a a magyar.

Vannak olyan cigány ismerőseim akinek karrierjét és őszinte életét a magyaroknak is példaként lehetne mutogatni, ez is TÉNY. De az is, hogy bár Budapesten nőttem fel (ahol nagyságrendekkel jobb a helyzet mint egyes vidéki területeken) gyerekkoromban évente 3-4 alkalommal kötöttek belém, akartak megverni, kivétel nélkül cigány származásúak amikor azt sem tudtam, hogy van velük ilyen általános probléma. A nevetséges okot keresünk, hogy valakibe beleköthessünk egyszerűen beléjük van nevelve, ebben nőnek fel. Apáról fiúra...

Volt amikor 12 évesen a hóba térdepeltetve könyörögtettek az életemért. Akkor csak sírtam egyet és megtettem, a heten nyolcan voltak és agresszívak, ezesetben sajnos nem túlzás. Nameg egy tökmag voltam. Az esetek maradék részében, hasonló felállással már inkább ahogy körémgyűltek, elsprinteltem miellőtt kettőt mukkantak volna. Ez a kamaszkoromban normális reakciónak számított. Most már viszont nem az.

És rohadtul nem szeretném, hogy a gyerekeim is végigjárják ezt a tapasztalati létrát. Meddig kell megalázkodnunk? Addig amíg el nem pattan a húr...

2009. febr. 9. 14:48
 18/59 anonim ***** válasza:
90%
Elég sokan, főleg nyugaton nem is tudják, mi az a cigány, ők pl nem hiszem... Franciaországban csak most kezdenek rájönni, eddig romantikus zenész népnek tartották őket, ott már vagy 10 éve nagyon megy a cigány-jazz
2009. febr. 9. 15:28
 19/59 anonim ***** válasza:
92%
Azért az már nagyon gáz helyzet, ha két 13 körüli roma gyerek jön velem szembe, és az jut eszembe, csak nehogy megkéseljenek valamimért...nem gondoljátok? Sajnos ez a helyzet. Pedig senki nem onnan indul, hogy ilyen gondolatok támadnak a fejében kapásból. Oka van.
2009. febr. 9. 16:50
 20/59 anonim ***** válasza:
85%

14:48-as:

Erről beszéltem korábban mikor azt írtam, h nincs itt még egész országra kiterjedő fajgyűlölet, de majd lesz sőt igény van rá. Nem egy embert ismerek, aki pont azt mondta mint te, h ugyan már ne bántsátok a cigányt nem mind ilyen meg hát mégis, ne légy rasszista. mindezt még kb. 6-7 éve. Azóta pedig miután őt is kirabolták meg lassan mindennapos a hírekben, h már megint a cigányok és megmutattam a 2000-es börtönstatisztikát miszerint akkor is több mint 50% volt a cigányok aránya a börtönökben már másképp látják. És bizony egyre többen fogják így látni, ha ez így folytatódik.

Mellesleg mindez nem elő hanem utóitélet és nem rasszizmus. A rasszista az, aki faji alapon rangsorolja az embereket. Viszont aki a cigányokat itt szidja az sztem nem faji hanem kultúrális alapon mondja azt a cigányra, h az.

Kevesen tudják ,de a roma és a cigány nem ugyanazt jelenti. A roma az egy népcsoport neve a cigány pedig egy bizonyos életmódot jelez. Az egy dolog ,h nagy részben tényleg romák művelik ezt, de nem pusztán ők. Nem roma is élhet cigányként vannak ilyenek, őket nevezi a köznép fehér cigánynak. Egy régi már megszűnt blogon volt egy ilyen kitétel: nem szélsőséges cigányellenes hanem szélsőséges-cigány ellenes.

2009. febr. 9. 17:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!