Most miért kell általánosítani, és elítélni?
Nekem elegem van a 16-19 éves lányokból, akik ilyen likeolos oldalakon panaszolják el, hogy milyenek a 12-14 éves lányok. vagyis manapság. hogy festik magukat, már sok pasijuk volt, meg buiznak, hulla részeges stb. Meg hogy ők ennyi idősen nem csináltak volna ilyet. Annyira általánosítanak, én kivétel vagyok, minden szempontból. Nem volt még pasim, nem festem magam, nem bulizok stb.
Meg a 16-19 éves lányok ugyan ezt csinálják, a nagy részük, nem? Akkor a 16 éves lányok mit vannak úgy oda? Már olyan "nagylányok"? Ez engem idegesít, egyedül lennék?
13/L
Én is látom ezeket a szövegeket, jót röhögök rajtuk, pedig sírni kéne, mert látom, hogy részben igazuk van, minap láttam egy 12-13 éves forma lányt szembejönni a csikorgó hidegben, miniben, ki volt mindene, azt hittem, megfagyok, mikor megláttam, de a smink szinte lehúzta az arcát. Cigi persze a kezében, szomorú, de tényleg van ilyen. Én sosem sminkeltem, sosem cigiztem, és nem voltam bulizós, pár buliban voltam, de az elsőben 18 éves koromban. Ilyenkor lehet morogni, mert jogos- csak felesleges... majd rájön később, hol hibázott.
24/N
"a mai 13 -14 évesek" kifejezés nem A-Z-ig minden egyes gyerekre vonatkozik. Akik rendesek, azokkal nincs semmi baj. Pl. veled.
Ha megfigyelted volna, látnád, hogy az emberek többsége a szarrágást élvezni. Csámcsognak valamin, amihez semmi közük, pl. valamelyik villalakó nyomorán, ami azért jó nekik mert közben vagy elfelejtik a saját gondjukat vagy jobb embernek érzik magukat annál a ribancnál aki élő adásban tanítja szopni a lakótársát a villában...
azok a 16-19 évesek akik közösségi oldalakon panaszkodnak olyanról amihez semmi közük, az azért van mert a saját problémáikkal túl fárasztó és túl bonyolult lenne foglalkozni. és így nagynak és okosnak érzik magukat.
ne törődj velük, hadd pletykáljanak, más úgyse teszi őket boldoggá.
19 éves vagyok, és miért nem látok ilyen csajokat? mm panaszkodókat igen, de "romlottakat" nem. és tudod mit? legyél büszke magadra, hogy nem vagy ilyen. de te se tudhatod, hogy nem fogsz-e megváltozni a "mi korunkra" (am ne kezelj minket öregként lééégyszi)
Másrészt semmi baj a sminkeléssel és a bulizással!
Csak érezd jól magad tőle, ne pedig csak pótcselekvés vagy kompenzálás legyen:)
Minden jót kívánok neked az élethez, kedves kérdező:):):)
Erre mondják az, hogy mindennek eljön az ideje ami most nagyon felborult 17/F vagyok és a városban a 14 ÉVES lányok azon csúfolódnak hogy te még szűz vagy 14 évesen haha. de az oviban is már 5 éves unokatesómnak fogdossák a ...-ját.
és nincs mit tenni ugye mer ez a menő és mindenki az akar lenni.. buta világ =(
Utolsó: olyan weboldal, ahova mindenféle idézeteket, gondolatokat lehet kiírni, és mindegyiket lehet "lájkolni" (facebook) és mindenki látja őket.
Pl ez: [link] de van egy csomó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!