Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek is kevesebb lenne...

Szerintetek is kevesebb lenne a nemi eroszak, ha?

Figyelt kérdés

... ha a leanyok nem jarnanak annyira kihivoan?

Arra gondolok, hogy a mai 14-18 evesek tul kihivoan oltozkodnek, "kiteszik" azt, amivel megaldotta oket a Jo Isten, es igy sokkal inkabb felhivjak a figyelmet magukra. Szerintem manapsag ezert is van ez a sok megeroszakolt leany...

Ha kicsit szolidabban oltozkodnenek jelentosen csokkenne a nemi eroszakok szama...

Vagy en latom ezt rosszul?

(amugy en ide meg a 12-13 eveseket is besorolnam...)

2010. nov. 24. 16:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
És azokkal mi van,akik 60-80 éves öregasszonyokat is megerőszakolnak?Mondd,szerinted azok a nénik is kihívóan öltözködnek?Már ne is haragudj,de a párod egy hímsoviniszta disznó,méghogy a lány a hibás!!És a kisfiúk,akiket az aberráltak megerőszakolnak?Ők is kihívóan öltözködnek? Istenem.....inkább nem folytatom,mert kizárnak a GYK-ról miattad.Arra tanítsd meg a lányodat,hogy elhagyatott helyen ne mászkáljon,se egyedül,se társaságban.Neadjisten kísérd el,ha muszáj ilyen helyre mennie...Nem kell buliban holtrészegre innia magát,akkor talán tud szaladni,áhhhh,minek is töröm magam!?
2010. nov. 24. 17:39
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj de futólag ismert ember lakására nem megyek fel...Engem utcán akartak,rohadtúl nem voltam kihivó,de jól elláttam a baját...

28N

2010. nov. 24. 17:39
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Nagyanyámat a koleszban akarták megerőszakolni.Nem hagyta:)A barátnőmet egy diszkóban erőszakolták meg,többen.Na?Szegény csaj,már az erőszak után évekkel ismertem meg,de még mindíg remegett,mikor beszélt róla.
2010. nov. 24. 17:42
 24/26 anonim ***** válasza:

Nem értem: miért mindenki azzal jön, hogy a kihívó öltözködés nem "jogosítja fel" a beteg köcsögöket a nemi erőszakra?

Ki mondta, hogy feljogosítja???

Egyszerűen csak ha észre sem veszi, hogy né ott egy nő, akkor kevésbé valószínű, hogy meg fogja erőszakolni. És minél kihívóbban, feltűnőbben öltözködik valaki, annál valószínűbb, hogy észreveszi egy ilyen dög - mint ahogy én is valószínűbben veszem észre egyáltalán hogy "van ott valaki". Egyszerűen mert kiemelkedik a tömegből. Ja, én lány vagyok.

Ennek semmi köze a "ki a hibás" című kérdéshez.

Női szemmel nézve az ilyen perverz barmok olyanok, mint a villámcsapás, rajtam kívülálló dolog, nem én "okozom" - de azért vannak módszerek, amikkel lehet csökkenteni a valószínűségét, hogy belém csap. Például nem állok viharban a mező közepén álló fa alá.

2010. nov. 24. 23:05
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Aki k*rvának öltözik,k*rvaként viselkedik ne lepődjön meg ha véletlenül megb*ák...De azoknál általában nem erőszak,csak jobb azt mesélni hogy hát megerőszakoltak a diszkó mögött,mint hogy én mentem ki a diszkó mögé hemperegni ,persze van aki felhergelni a pasikat,aztán már szaladna anyuhoz,meg idegen futó ismerőshöz nem megyek fel italra...Én se vagyok apáca nem is öltözöm zsákba,de van egy határ,elég egy szexi darab,nem kell hasig logó mell,meg övszoknya,necc harisnya kiló festékes maszk,az ilyen ne lepődjön meg,de a legtöbb ilyen férfi beteg,és az se izgatja ha zsákban van a nő,mert sajnos ők nem a ruhát nézik,a lukat keresik,uralkodni akarnak a nő felett,mert kisebbségi komplexusuk van,vagy egy nő megalázta őket,és igy állnak bosszút...
2010. nov. 24. 23:29
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Hergeli vagy nem hergeli, amikor egy nő azt mondja, hogy nem, akkor nem! Akár ruha nélkül is!
2010. nov. 25. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!