Szerintetek is kevesebb lenne a nemi eroszak, ha?
... ha a leanyok nem jarnanak annyira kihivoan?
Arra gondolok, hogy a mai 14-18 evesek tul kihivoan oltozkodnek, "kiteszik" azt, amivel megaldotta oket a Jo Isten, es igy sokkal inkabb felhivjak a figyelmet magukra. Szerintem manapsag ezert is van ez a sok megeroszakolt leany...
Ha kicsit szolidabban oltozkodnenek jelentosen csokkenne a nemi eroszakok szama...
Vagy en latom ezt rosszul?
(amugy en ide meg a 12-13 eveseket is besorolnam...)
Ne haragudj de futólag ismert ember lakására nem megyek fel...Engem utcán akartak,rohadtúl nem voltam kihivó,de jól elláttam a baját...
28N
Nem értem: miért mindenki azzal jön, hogy a kihívó öltözködés nem "jogosítja fel" a beteg köcsögöket a nemi erőszakra?
Ki mondta, hogy feljogosítja???
Egyszerűen csak ha észre sem veszi, hogy né ott egy nő, akkor kevésbé valószínű, hogy meg fogja erőszakolni. És minél kihívóbban, feltűnőbben öltözködik valaki, annál valószínűbb, hogy észreveszi egy ilyen dög - mint ahogy én is valószínűbben veszem észre egyáltalán hogy "van ott valaki". Egyszerűen mert kiemelkedik a tömegből. Ja, én lány vagyok.
Ennek semmi köze a "ki a hibás" című kérdéshez.
Női szemmel nézve az ilyen perverz barmok olyanok, mint a villámcsapás, rajtam kívülálló dolog, nem én "okozom" - de azért vannak módszerek, amikkel lehet csökkenteni a valószínűségét, hogy belém csap. Például nem állok viharban a mező közepén álló fa alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!