Szerintetek is kevesebb lenne a nemi eroszak, ha?
... ha a leanyok nem jarnanak annyira kihivoan?
Arra gondolok, hogy a mai 14-18 evesek tul kihivoan oltozkodnek, "kiteszik" azt, amivel megaldotta oket a Jo Isten, es igy sokkal inkabb felhivjak a figyelmet magukra. Szerintem manapsag ezert is van ez a sok megeroszakolt leany...
Ha kicsit szolidabban oltozkodnenek jelentosen csokkenne a nemi eroszakok szama...
Vagy en latom ezt rosszul?
(amugy en ide meg a 12-13 eveseket is besorolnam...)
Elmondom az en tortenetem, hogy miert gondolom igy.
Regebben mikor jartam suliba eleg eldugott helyeken mentem, volt, hogy 7-tol voltak oraink. Fel 7-kor mentem mindig ugyanazon az uton. Tobbszor is talalkoztam egy "mutogatos bacsival", egyszer se jott utanam. Szerenyseget felreteve, nem vagyok csunya, sot, szepnek tart a kornyezetem, de egyszeruen, nem jarok kihivoan(rockeresen, sportosan, elegansan). Am van ket osztalytarsnom, festett szoke, festett barna, mindig smink, mindig magassarku, szexy farmer, kivagott felso, kabat, ami alol a lenyeg mindig kilatszott... es persze, hogy a "mutogatos bacsi" nagyon rajuk kattant.......
Ha nincsenek a tobbi osztalytarsaim a leanyok mogott, nem tudom mi lett volna veluk....
Itt a hirekben minden nap hallani megeroszakolt tinikrol(erdelyi vagyok), s ahany interjut ad, mind tuloltozott korahoz kepest...
Am igen, akiben benne van ez a hajlam, az barkivel megteheti... Biztos nem a ruha a lenyeg, de szerintem 40%-ot az tesz ra...
Varok meg velemenyeket, torteneteket, ha tudtok ilyesmirol...
Amugy tavaly ballagtam, most babat varok, leanyka lesz... es azert fordult meg a fejemben ez az egesz... mivel tudnam elkerulni, hogy vele is ilyesmi megtortenjen... Persze, sok van meg teenager koraig, de szerintem minden az alapoktol fugg...
Aki nemi erőszakot követ el, az nem egészséges férfi. A legtöbb áldozat nem is öltözködik kihívóan. Azon ffiak többsége, aki ilyet tesz, beteg és mondjuk egy mosolyt is vehet ajánlkozásnak, vagy egy kedves szót. Sőt! Szerintem, ahogy olvastam tanulmányokban, általában inkább az ártatlan kinézet vonzza őket, ha ribisen öltözik valaki, akkor azt visszataszítónak tartják.
És most nem keverném ide a gyilkosság előtti erőszakokat (egyes népcsoportnál hiedelem, hogy ha valakit szűzként ölnek meg, annak a lelke vissza fog jönni kísérteni a gyilkolót, de az más tészta)
Egy volt pedofil pasi (kasztráltatta magát, így megszűnt a libidója) beszélt róla, hogy milyen volt, amikor még szenvedett benne, és pl. a pedofiloktól is úgy tudod megvédeni a gyereked, ha mint egy felelőtlen szülő, kis ribinek öltözteted a gyereked, mert hiába lát többet, ugye az ártatlanságnak annyi és undorodni kezd a gyerektől...
Amugy ezt a kijelentest a parom tette meg anno, hogy(bocsanat a csunya kifejezesert): "ha nem jarnanak qvasan a mai tinik, sokkal kevesebb lenne a nemi eroszakok szama a korukben."
Persze vitaba folyamodtam vele, de azert lassuk be, valahol megiscsak igaza van...
Akiben megvan ez az oszton, annak eleg ha meglat egy jol kipakolt cicit, egybol mukodesbe indul a ferfiassaga... Am mi lenne, ha nem latna meg azt a kipakolt cicit? Csupan azt a szemelyt. Vajon akkor is mukodesbe indulna neki?
Kérdező, a válaszokat miért nem olvasod el?
Amúgy ha a pasidnak egy lengén öltözött nőről az erőszak jut eszébe, akkor azt hiszem, hogy ő sem egészen 100%-os.
Azok mellé állok akik szerint mindegy ki milyen ruhában van az erőszak akkor sem helyes..DE!
Én saját fülemmel hallottam nem is egyszer a srácok szájából amikor megláttak egy fiatal lányt annyira mini szoknyában,hogy látni lehetett a bugyiját is,és annyira kis topban,hogy szinte semmi nem takarta,hogy szerintük azért öltözködik így,hogy ők a fiúk megkívánják,és az ilyen lányok mindenre kaphatóak..Nemegyszer volt,hogy utána mentek tenni a szépet,hátha bejön egy kis numera,és a lány csak vihorászott,mert tetszett neki ez a helyzet.
De ettől függetlenül ez még nem ok arra ,hogy meg is erőszakolják..
A barátnőmet úgy erőszakolták meg,hogy egy sráccal akit csak futólag ismert(a havernak haverja) elment sétálni,majd egy smárolás után a srác felhívta a lakására..és a barátnőm felment..Hogy fent mi történt fogalmam sincs,de 2 óra múlva avval jött,hogy őt a srác megerőszakolta,mert nem akart vele szexelni..
Van ilyen erőszak is,nemcsak az utcán elkaplak erőszak..
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!