Én kevesebb vagyok, mint ők? Miért érzem ezt?
Pár hét és 19 éves lány leszek. Öt évfolyamos gimibe jelentkeztem, de nem bírtam így átiratkoztam egy sima 4 évfolyamos gimibe, így most nálam 1-2 évvel fiatalabbakkal járok együtt.
Nagyon nehéz úgy ide járni, h a fölöttem lévő osztályba a régi barátaim , osztálytársaim jártak és most már végeztek is. A kérdésem nem csak rájuk, hanem nagyon sok más emberre is vonatkozik.
Annyira szépek a lányok, jól öltözködnek divatosan, van barátjuk. Félre ne értsétek, nem értékelem le magam. nem tartom magam egy "hűű, de szép lánynak", de csúfságnak sem, olyan egyedi vagyok :D:D Mondjuk barátom még nem volt:( Áhh, de ez már más tészta.
A lényeg az, h sokszor érzem azt, h kevesebb vagyok, mint a többi ember... Olyan haszontalannak, értéktelennek érzem magam. Olyannak, aki nem kell senkinek...
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:02
Nem arra utaltam, h divatmajmok Barbie babák. Hanem arra, h jól néznek ki a maguk saját, egyéni stílusában.
A szüleim, hát igen "érdekesen nevelnek", nem tudom, h mi lenne a jó. Sokat szorongok és félek egy csomó mindentől. Sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!