Miért érzem úgy, hogy egyre kevesebb az időm és mintha kezdene elfogyni a hátralévő időm?
(lehet,hogy nem jó kategória de ezt láttam jónak talán ide kapok értelmesebb válaszokat)
18vagyok lassan 19. De úgy érzem nem éltem semmit. Néha már olyan dolgokra lennék képes, ami valójában nem is én vagyok. :S Nem tudom, hogy mikor jön el az én időm, de azt sem szeretném, hogy később jöjjek rá a dolgokra és akkor már lehet nem lesz rá lehetőségem.
Öregnek érzem magam 18 évesen. Veletek előfordult ilyen??
(pedig nem vagyok az tudom, de valahogy mégis így érzek )
érdekes film lehet
igazad van, de nem tudok lépni egyszerűen :S
ez így igaz. lehet, hogy az a baj hogy még sosem volt barátom és szinte mindennapom ugyanúgy tellik.
szinte semmit sem éltem még. de beakarom pótolni az elvesztett időt, de nem tudom mivel és hogy kezdjem el.
"Miért érzem úgy, hogy egyre kevesebb az időm és mintha kezdene elfogyni a hátralévő időm?"
Mert konkrétan TÉNY, hogy egyre kevesebb az időd, ugyanis az ember halandó, az idő meg telik.
"18vagyok lassan 19. De úgy érzem nem éltem semmit."
18-19 évesen valóban nem éltél még semmit. Általában aki 18-19 évesen már sokat "élt", az hátrányos helyzetű, vagy elhanyagolták a szülei stb.
"Nem tudom, hogy mikor jön el az én időm"
Az ideje senkinek sem "jön el". Ha azt hiszed, hogy eljön egyszer, akkor az lesz, hogy ülsz a babérjaidon, nem csinálsz semmit, és 30 körül kapcsolsz, amikor rájössz, hogy hoppá, még nem éltél. De akkor már késő lesz.
"Öregnek érzem magam 18 évesen. Veletek előfordult ilyen?"
Minden 18 éves ezekkel a problémákkal szokott küszködni. A kérdés az, hogy sikerül-e megoldani ennek az életszakasznak a kihívásait.
A fiatal kor arról szól, hogy ki kell próbálni dolgokat. Nagyon primitív dolgokról van szó: bulizni kell, szerelmesnek kell lenni, kalandokat kell átélni. Mert ha ez kimarad, akkor később sajnálni fogod, hogy kimaradt, és ez a sajnálat gyógyíthatatlan lesz életed végéig. Ha átmész a szükséges mennyiségű kalandon és bulin, akkor rájössz ugyan, hogy mindez nem volt olyan nagy szám, de legalább sosem fog az a gondolat gyötörni, hogy "nem éltél".
Tehát el kell kezdeni a bulizást meg a szerelmi kalandokat meg a többi butaságot, ha nem akarsz később 35-40 évesen bánkódni.
ma 13:08
Ha jól sejtem, akkor "élet" alatt te is azt érted (mint minden fiatal), hogy jársz valakivel. Nos, mi sem egyszerűbb. Kezdj el már holnap szórakozóhelyekre vagy kulturális eseményekre stb. járni, és figyelni a kínálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!