Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek is kevesebb lenne...

Szerintetek is kevesebb lenne a nemi eroszak, ha?

Figyelt kérdés

... ha a leanyok nem jarnanak annyira kihivoan?

Arra gondolok, hogy a mai 14-18 evesek tul kihivoan oltozkodnek, "kiteszik" azt, amivel megaldotta oket a Jo Isten, es igy sokkal inkabb felhivjak a figyelmet magukra. Szerintem manapsag ezert is van ez a sok megeroszakolt leany...

Ha kicsit szolidabban oltozkodnenek jelentosen csokkenne a nemi eroszakok szama...

Vagy en latom ezt rosszul?

(amugy en ide meg a 12-13 eveseket is besorolnam...)

2010. nov. 24. 16:53
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
48%
Elképzelhető. Viszont sokat nyomnak a latban az akciófilmek is.
2010. nov. 24. 16:57
 2/26 anonim ***** válasza:
92%

Igen,valóban sokat mutatnak magukból mostanság a tinik. DE! Én azon a véleményen vagyok,hogy aki nem bírja magát tűrtőztetni,és egy kivillanó dekoltázs láttán máris erőszakhoz folyamodik,az kezeltesse magát,vagy inkább ne menjen az utcára.

25/N

2010. nov. 24. 17:00
 3/26 anonim ***** válasza:
83%

Ne haragudj de szerintem nem jó a meglátásod. Nehogy már a lány tehessen arról hogy megerőszakolták?! Szerintem aki képes nemi erőszakra, annak mindegy mennyire teszi ki amije van a lány, akkor is meg fogja erőszakolni.

Biztos hogy rengeteg olyan nő/lány van aki szolidan öltözködik, mégis megerőszakolták...

Azzal én sem értek egyet miért öltözködnek így a 13 évesek, de szerintem nem ez az oka.

2010. nov. 24. 17:01
 4/26 anonim ***** válasza:
37%
Igen, a miniszoknyát és a tangát túl könnyű letépni, nadrágot viselő nőket sokkal nehezebb megerőszakolni. Arról nem is beszélve, hogy szoknyában és tűsarkúban nehezebb elszaladni mint egyszerűbb ruhában.
2010. nov. 24. 17:02
 5/26 anonim ***** válasza:
97%
a nemi erőszak nem a szexről szól, hanem a birtoklásról. az ilyen kihívó öltözködés legfeljebb felhívja a figyelmét egy-egy ilyen szörnyetegnek, de semmivel sem lenne kevesebb nemi erőszak, ha mindenki szolid ruhákban járna. az egy teljes totális mega tévhit, hogy egy erőszakoló megkívánja a kiszemelt áldozatát, aki miután nem enged, megerőszakolja. azt már rég eldöntik, hogy meg akarják tenni, csak várnak az alkalomra.
2010. nov. 24. 17:03
 6/26 anonim ***** válasza:
94%

Egy agyban normális, egészséges férfi csak azt a nőt akarja megd-ugni, aki igent mond neki. Aki nem tud magának parancsolni, agya beteges (szerintem nem férfi, csak selejt), és akik véletlenül ittmaradtak a középkorból, fogják az öltözködésre az erőszakot.

Gondolj azokra, akik apácákat erőszakoltak meg. Kihívó volt a viselkedésük, vagy a ruhájuk?

2010. nov. 24. 17:05
 7/26 anonim ***** válasza:
77%

NEM!

Ne haragudj, de nagyon felbosszantott ez a kérdés.

Nemi erőszak esetén miért az a kérdés, hogy az áldozat mit viselt - és miért nem az, hogy az elkövető miért tette???

A nemi erőszak a dominanciáról, a másik elnyomásáról, megalázásáról szól, nem elsősorban a szexről (az elkövetők jelentős része nem is ejakulál)

Így nem számít az áldozat öltözete.

Egyik ismerősömnek kinyúlt mackóban fogták meg a boltban a s.eggét. Egy undormány, erőszakos exem ara izgult, ha egy régi kopott ujjatlan trikót vetetett fel velem.

Teljesen változó ki mire gerjed!

De ha ne lenen így - HOL HÚZOD MEG A HATÁRT, hogy mi a "kihívó"???

Semmilyen öltözék nem jogosít erőszakra.

Különben is miért baj, ha egy nő nem zsákban jár, hanem egészségesen elfogadja a testét? Ha minden nő zsákban járna, azt is utálnák a férfiak, gondolom.

2010. nov. 24. 17:11
 8/26 anonim ***** válasza:
81%

Ez nagyon téves feltételezés. Ezeket csak azok a beteg pasik hitetik el, akik ilyen állatok, hogy megteszik.

A legtöbb családban történt erőszak esetén is a nő azért nem mer segítséget kérni, mert elhiteti vele az a fa.., hogy a nő hibás. Egyet értek 17:00-val, az ilyen embernek kezeltetni kéne magát.

2010. nov. 24. 17:13
 9/26 anonim ***** válasza:
94%

Részben igazad van,de!Nehogy már a szerencsétlen lányokat hibáztassuk,amiért megerőszakolják őket!Aki abberált,annak csak olaj a tűzre a lenge,sokat mutató ruhák.De egy normális FÉRFI nem fog azért megerőszakolni egy lányt,mert mély dekoltázsú felsőt,vagy miniszoknyát visel.Ehhez kell hogy a "férfi" alapból se legyen teljesen százas.

De mindenesetre igaz,hogy a mai lányok tényleg nagyon kihivóan öltözködnek,mondom én ezt 16 évesen.Egyik osztálytársam is úgy kiöltözik néha suliba,mintha bulizni menne.Tényleg csak lesek néha,pedig én is szeretek csinos lenni,meg nem zsákruhákba járok.Sőt,velem is volt már olyan,hogy leszólítottak az utcán,dudáltak,meg utánam kiabáltak,pedig legtöbbször nagykabátban voltam,sima farmerral,meg magassarkúval.Most nehogy már ne lehessen magassarkút is felvenni,csak azért,hogy ne hívjuk fel a férfiak figyelmét!!??Egyébként miniszoknyát,meg ribancos ruhákat sose hordok,mégis velem is volt már hasonló eset,amit fentebb írtam.Sajnos ilyen ez a világ,vigyázni kell!

:)

2010. nov. 24. 17:16
 10/26 anonim ***** válasza:
95%
Nem ,engem mackóban edzésről hazafelé próbáltak,nem sikerült,mert megvédtem magam...Unokanővérem nem volt ilyen szerencsés...De ő sem volt kihivó,esőben ment haza,nagykabátban,semmije se látszott ki mégis...Szóval nem a ruha,aki megakar erőszakolni egy nőt,annak,mindegy csak nő legyen...
2010. nov. 24. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!