meg ugyebár nem volt ilyen elterjedt az internet....
2011. ápr. 15. 14:59
2/19 anonim válasza:
Hát én 22 vagyok, de már az én koromban is jóval kevesebb volt mint manapság. Összességében 4 tiniribi volt az egész 6-10 évfolyamon, pedig nagy suliba jártam, sok osztály volt :)
2011. ápr. 15. 15:09
3/19 anonim válasza:
Csak akkormég nem így hívták.
2011. ápr. 15. 15:30
4/19 anonim válasza:
Biztos, hogy kevesebb volt, de nagyon remélem, hogy a közeljövőben csökkeni fog a számuk.
2011. ápr. 15. 15:31
5/19 anonim válasza:
Lehet, hogy kevesebb volt, de az biztos, hogy nem közösködtek velük a többiek.
2011. ápr. 15. 15:48
6/19 anonim válasza:
Kevesebb volt több okból
1. A szexualitás nem volt ennyire túlhangsúlyozott téma. Nem tömték a gyerekek fejét olyan mocskos hazugságokkal, hogy nem normális ha 18 évesen még szűz vagy meg, hogy ha sokat szexelsz elmúlnak a pattanásaid.
2. A gyerekek valódi családokban nőttek fel, ahol a szülők nagyrészt tudták mit csinál a gyerekük.
Megváltozni a tendencia szerintem akkor fog, ha a gyerekek biztonságot adó családokban nőnek fel ahol az apjuk elismeri, dicséri őket.
2011. ápr. 15. 16:06
7/19 anonim válasza:
Én 32 vagyok. Egyrészt kevesebb is volt kb.15 éve, másrészt ma trendi is, ha úgy néznek ki mint a ribik. Idióta egy divat. Valószínű a mentalitásuk is olyan. És nem hiszem, hogy generációs különbségek miatt látjuk így...
2011. ápr. 15. 16:35
8/19 anonim válasza:
Kevesebb volt ez tény, bár ha valaki az is volt, lehet nem volt ennyire nyilvánvaló mindenki számára, mert akkor még nem volt hol reklámozni (gondolok itt a közösségi oldalakra).
2011. ápr. 15. 16:48
9/19 anonim válasza:
De bírom az ilyen überkeresztény, mélykonzervatív nézeteket... Akkor ilyen elven ma több tinistrici van, mint régebben? (strici abban az értelemben, hogy minden nap más nője van) Vagy a férfiaknak lehet? Vagy ez valami kötelező agymenés, hogy a nőknek angyaloknak, szolgálatkésznek, mosolygósnak, stb... kell lennie? Mert, ha nem akkor a pokolra kerül? Ez egy kultúrális baromság! Van olyan kultúra, ahol a nők dominálnak és több férjük van. Akkor istenke őket is megbünteti? Vagy csak egyszerűen kérdező egy lúzer vagy mert egyiket sem kaphatod meg?
2011. ápr. 15. 17:23
10/19 A kérdező kommentje:
ma 17:23
Egyébént miért érintett ilyen érzékenyen ez a kérdés?
12 évesen vesztetted el a szüzeséged? Több f*szt fogtál mint kilincset? És fáj az igazság? :D:D
Ha olvassa ezt egy moderátor, akkor megkérném hogy a kérdés szövegébe irja bele a "himringyo" szot is. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!