"Én ha ránézek, egy nőies nőt látok és nem kezdek el azon gondolkozni, hogy milyen karakteres arcvonásai vannak"
És ez min változtat?
"Szóval akkor hogy is van ez, hogy első pillantásra megállapítható az ember biológiai neme?"
Pont úgy, ahogy leírtam. Hogy szinte minden egyes embernél ránézésre megállapítható a biológiai nemük, és emiatt az emberek jellemzően a biológiai nemük szerint is hívják férfinak vagy nőnek az embert.
Hogy nagy ritkán akadnak olyanok, akiknél nem egyértelmű, ettől még a többieknél igen.
A transzok pedig szintén ezt bizonyítják, amit leírtam, hisz épp azért igyekeznek megváltoztatni a külsejüket, mert eredetileg rajtuk is egyértelműen látszott a biológiai nemük. Amíg el nem torzították.
Nem kell velük vitatkozni, kedves #42. Direkt zártam le én is, mert ignoráns, buta emberekkel nem érdemes párbeszédet folytatni szerintem.
Idézem a viccet:
- Mester, mi a boldogság titka?
- Az, hogy ne veszekedj hülyékkel.
- Én nem hiszem, hogy ez lenne a titok.
- Igazad van.
Persze ha neked erre van energiád és időd, akkor nyugodtan.
Én elmentem inkább biciklizni, mert kellemes volt az este.
"mert ignoráns, buta emberekkel nem érdemes párbeszédet folytatni szerintem."
Akarod mondsmani, tényekkel? Eddig elég egyoldalú a vita, mi hozzuk a tudományos tényeket, a biológiát, ti meg igyekeztek ezeket semmibe venni.
Nem volt semmibe véve a biológia. Te ignoráltál egyéb tudományos tényeket. A biológiának is csak max a genetikai szegmensét vetted figyelembe és szerintem azt sem teljes egészében.
Azt a részt pedig meg sem említem, amikor letagadtad, nem létezőnek állítottad be mások problémáit, sérelmeit és traumáit.
Tudományos tényeket pont egyet sem mutattál.
Mellesleg nem csak a genetikai szegmens, minden létező szegmense alapján ugyanaz a tény, hogy az emlős állatoknak, így az embernek is két neme van.
Nem létezőnek meg semmit nem állítottam be, ne hazudozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!