Nem.
Benne van az elavult két nem válasz, a hét fő nem lehetőség, illetve a tudományosan elfogadott hetvennégy nem is.
Illetve lehetőséget adtam másnak is. Az én személyes véleményem az, hogy nem léteznek nemek. A tudomány hetvennégyet tart számon. De folyamatosan fejlődik és fedezhetnek fel újakat.
Max specifikusabb lehettem volna, hogy az emberre gondolok.
Egyes gombafajoknak azt hiszem tízeternél is több nem létezik.
Pl. ennek a gombának 17 000 van.
"A tudomány hetvennégyet tart számon"
Akkor erről eddig a tudományt miért nem értesítette senki?
"A tudományt nem kell értesíteni arról, ami a dolga."
Az nem dolga hogy kitalált nemeket számolgasson, nem is teszi. Egyik linked sem tudományos írás. Ahhoz tudományos szaklapban, megfelelő peer-review után kellett volna megjelenniük, a tudományos módszertan kritériumainak megfelelően megalkotva.
Ez szimplán két egészségügyi témájú cikk, a tudományhoz ennyitől még nem sok közük van.
És szerinted min alapszanak?
Remélem nem gondoltad komolyan, hogy előfizetek egy szaklapnak most, hogy neked linkelhessek valamit feketén.
Mindegyik cikket orvosok írták, akiknek ez a szakmájuk és hozzáférnek a tudományos cikkekhez is.
Ha annyira érdekel, akkor fizess rá elő.
Ahogy írtam: ne fárassz a hülyeségeiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!