Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy szégyellt...

Volt már olyan, hogy szégyelltétek, hogy magyarok vagytok? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
Ért már titeket emiatt hátrányos megkülönböztetés, vagy valamilyen atrocitás? Esetleg az aktuális kormány/politika miatt?

2021. jún. 22. 20:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
6%
Nem mert én nem tartom magam magyarnak.En nem vagyok gyáva és birka, illetve nem artok másoknak ok nélkül
2021. jún. 22. 22:07
 12/15 anonim ***** válasza:
78%
1-2 évente kimegyek Finnországba nyaralni és igen, ha tehetem meg se nyikkanok, hogy ne derüljön ki h külföldi vagyok, pláne ne tegye fel senki azt a kérdést, hogy honnan jöttél... Ilyen migránsozás, meg a koronahiszti ami nálunk van, tényleg szégyellem, hogy ide születtem. Mi vagyunk Európa Észak-Koreája.
2021. jún. 22. 22:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Amikor az interneten nagymagyarkodnak.
2021. jún. 22. 23:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
13-as: fuuuu, errol a "trianon minden magyarnak fajni fog" nota jutott eszembe
2021. jún. 22. 23:40
 15/15 anonim ***** válasza:
52%
Mindig büszke leszek rá!
2021. júl. 10. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!