Volt már olyan, hogy annyira szégyelltél valamit, amit tettél, vagy bármilyen kudarcot, hogy a barátodnak hazudtál róla azzal, hogy "majd egyszer később elmondom az igazságot, amikor már senkit nem fog érdekelni"?
Nem, a barát azért barát h ne kelljen szégyenkeznem előtte :P Kevés igazi barátom van (2) de azokkal meg tudom dumálni a kudarcokat is nem szégyellem magam előttük.
Ha csak haver akk nem bűn :D Semmi köze hozzá :D
17/F
Még szakközép 4.-ben, pont az őszi szünet előtt mentem forgalomban vizsgázni, másodszor. Mind akkor tanultunk autót vezetni, és kb. mindenkinek meglett elsőre, vagy másodikra. Na, nekem másodikra sem lett meg, de jött az őszi szünet, ami alatt a kedves barátaim el is felejtették, hogy előtte nekem vizsgám volt. Nekem ciki volt, hogy ilyen béna vagyok. Én el is sunnyogtam az élményt, nem meséltem el nekik, hogy megint elfelejtettem elsőbbséget adni, hanem rá másfél hétre meglett a jogsim, és nem is feszegettük tovább a témát.
Most az 5 éves érettségi találkozón mondtam el nekik... :) És tényleg nem érdekelt már senkit... :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!