Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elmondanád a kételyeidet a...

Elmondanád a kételyeidet a barátod barátjáról a barátodnak, azzal a céllal, hogy "megvédd"?

Figyelt kérdés
Semmi komoly, és tudom, hogy nem kell beleavatkozni stb., de a szívem mást mond.
2011. márc. 5. 00:59
 1/3 PT-Daniel ***** válasza:

Atgondolnam, hogy hogyan fogalmazzak, de en mindenkeppen elmondanam. Es ugyanezt elvarom a barataimtol is forditott esetben.

Valoszinüleg pont akkor nem fogok egyeterteni velük, de tiszteletben tartom öszintesegüket, velemenyüket es elgondolkodom rajta, hogy ök vajon miert igy latjak. Es tudom azt is, hogy azert mondjak el, mert törödnek velem, nem pedig, mert irigyek!

2011. márc. 5. 07:39
 2/3 yuda ***** válasza:

Ha konkrét információid vannak, mindenképpen mond el: vagy elfogadja, vagy nem- de a te lelkiismereted tiszta

- ha feltevésedid, sugallataid vannak, akkor is elmondhatod, de akkor tedd hozzá, hogy bár nincs semmi konkrétum, de ezt gondolod.

2011. márc. 5. 07:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Én elmondtam, nem lett belőle semmi. Sőt, nem nekem lett igazam.

Mondd meg neki, ha igaz barát, akkor értékelni fogja az aggodlamad.

2011. márc. 5. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!