Elmondanád a párodnak?
Nem mondanám el, de nem is találkoznék vele.
Az exem a múltamhoz tartozik, nem a jelenemhez. Nekem a jópofizós beszélgetések sem jönnek be, mert eddig akárhányszor csak dumáltam valamelyik volt párommal, egy idő után mindig előjön a közös múltunk. Erre nekem nincs szükségem, arra meg főleg nem, hogy emiatt "fájdalmat" okozzak a jelenlegi páromnak.
Természetesen... mi titkolni való van benne?
Ez olyan hülyeség,hogy nem beszéltél róla. Mi szégyellni való van ebben?
Természetesen a múltam is én vagyok.
Az pedig,hogy találkozol-e vele ezután a beszélgetés után dönteném el.
Sosem vonom be a volt pasikat/barátnőkre sem vagyok kiváncsi..
Akkor csak megy az agyalás, hogy a régi jobb volt nála/nálam, pedig ugye az a múlt, mi pedig a jelen vagyunk és a jövő:)
Szoktam talizni volt pasijaimmal, van, akivel teljesen jó baráti viszonyunk van. De a férjem nem tudja, hogy xy a volt pasim. Ha tudná biztos nagyon féltékeny lenne. Pedig pusztán logika: azért "volt" pasi (tehát múlt idő) mert együtt egy párként nem volt jó. Ha jó lett volna, vele lennék most is.
Feleslegesen ne gerjessz feszültséget. Talizz a pasival, egy haverod és kész..
Szerintem azt döntsd el először, hogy akarsz -e egyáltalán találkozni a sráccal! (Szerintem nem sok értelme van, nyilván nem véletlen szakítottak és a leírtak alapján nem maradtatok baráti kapcsolatban sem. Ha 7 évig megvoltatok egymás nélkül, az már jelez valamit.) Ha nem maradsz egy volt baráttal rendszeres kapcsolatban (de akkor a párod is ismeri ugye), akkor max. véletlen összefutáskor köszöntök egymásnak, de direktben nem ültök be sehova beszélgetni.
Ha mindenképp találkozni akarsz vele, azt azért mondd el a párodnak. Te ismered őt, mennyire féltékeny a múltadra, esetleg más exedet ismeri -e. Ha ilyen téren problémás, akkor inkább ne bolygasd fel az állóvizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!