Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Kaptam egy levelet, de nem...

Kaptam egy levelet, de nem értem mert angolul van. Elmondanád mit jelent?

Figyelt kérdés

egy közösségi oldalon kaptam egy osztrák pasastól ezt a levelet, sajna nem tudok angolul valami jól.

hi!

well actually i have been there a few times ... shopping. but it\'s been quite a while. i was a kid back then. so i don\'t really remember anything about it.

on the other hand i already thought about moving to hungry. i have to admit, it\'s no thing of interest though, it\'s more because you still get more for you money there ...

but there are no such plans at the moment.

2009. aug. 23. 16:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nos, párszor már voltam ott... vásárolni. De ez elég régen volt. Akkor még gyerek voltam. Szóval nem nagyon emlékszem semmire.

Másrészt viszont gondoltam már arra, hogy Magyarországra költözzek. De be kell ismernem, nem azért, mert érdekes lenne, sokkal inkább azért, mert ott többet kapsz a pénzedért. ...

De pillanatnyilag nincsenek ilyen terveim.

2009. aug. 23. 16:58
 2/4 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a választ!!:)

am nemtudom, mért irta nekem ezt az a pasas, elötte sose dumáltunk még... na mindegy:)

2009. aug. 23. 17:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Törlés gomb, nagyjából ennyit érnek ezek a levelek...
2009. aug. 23. 17:25
 4/4 A kérdező kommentje:

én azért irtam neki választ XD ezt irtam: oh really? that's good:)

értelmes válasz XD de nemtudok angolul tul jól

2009. aug. 24. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!