Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az emberek miért utálják az...

Az emberek miért utálják az újságírókat? És a fotóriportereket?

Figyelt kérdés
Egyre több helyen olvasom, hogy az emberek utálják, megvetik az újságírókat. Kíváncsi lennék, miért van ez?
2010. aug. 22. 20:08
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Te talán nem nézel TV-t? Nem olvasol újságot?

2010. aug. 26. 20:51
 22/31 anonim ***** válasza:
54%
Vagy 2-3 éve nem igazán. 1 éve már TVm sincs, újság meg nem is tudom mikor volt utoljára a kezemben.
2010. aug. 27. 07:46
 23/31 anonim ***** válasza:
34%

Miért mindenki a bulvármédia alapján ítél?

Az "újságírópalánta"

2010. aug. 27. 20:49
 24/31 anonim ***** válasza:

Legyünk egymáshoz őszinték: sokkal több az újságíró, és sokkal nagyobb a szerepük(sic!), mint az érdemük!

Egyébiránt maga a társadalom ítéli meg ezt a foglalkozást"könnyű kenyérkeresetnek", hisz a mai Magyar felsőoktatás leg(túl)tömöttebb kara az Üzleti és Kommunikációs Főiskola.

2010. dec. 25. 12:16
 25/31 anonim ***** válasza:

1. A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola nem egy kar, hanem egy egész iskola.

2. A kommunikáció és médiatudomány szak nem csak ott túltömött, hanem mindenhol.

Csak tájékoztatásul.

2010. dec. 25. 22:49
 26/31 anonim ***** válasza:

1.:"A Kommunikációs és Üzleti Főiskola ma már a legnagyobb magánfőiskola Magyarországon. A Heller Farkas Turisztikai és Gazdasági Karból, valamint a Kommunikációs és Művészeti Karból áll."(forrás: a főiskola honlapja)

2.:Egy zsebkendőnyi telekre ki tudja milyen praktikákkal akkora épületet húztak, amit becsületes engedélyezési eljárás kapcsán a föld egyetlen országában sem tehettek volna. A "képzésért"nem kevés pénzt kérnek, hallgatói mégis a szomszédos lakótelep amúgy igen kopottas füvén parkolnak.

Örülök, ha segíthettem!

2010. dec. 25. 23:14
 27/31 anonim ***** válasza:
De hogy jött ez ide? Én nem azt mondtam, hogy olcsó a képzés, vagy hogy nem a komm-média szak a legnépszerűbb. Szóval nem értem.
2010. dec. 25. 23:45
 28/31 anonim ***** válasza:

Méltóztass kérlek elolvasni a honlapotokon

"Kommunikációs és Művészeti Kar"

2010. dec. 26. 02:20
 29/31 anonim ***** válasza:

Tisztában vagyok vele, hogy milyen karokból áll az iskola. Inkább azt olvasd el, te mit írtál:

"Magyar felsőoktatás leg(túl)tömöttebb kara az Üzleti és Kommunikációs Főiskola."

2010. dec. 26. 11:03
 30/31 anonim ***** válasza:
ez a vita így kezd egy kicsit parttalanné válni..
2010. dec. 26. 13:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!