Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Remélem bárki tud érdemi...

Krikk007 kérdése:

Remélem bárki tud érdemi tanáccsal szolgálni?!

Figyelt kérdés

A mai napon derült égből villámcsapásként ért a hír, a Facebook felfüggesztette a profilom, mert megsértettem az alapelveket a "gyermekek szexuális kihasználása tekintetében". Nos, ez teljességgel kizárt, ugyanis én semmit sem szoktam megosztani.

Hallottam már olyanokról, akik korábban emiatt kaptak három napos üzenetküldési korlátozást. Valakinek van valami ötlete, hogy mit tudnék tenni, hogy visszakapjam a profilom?

#Facebook profil #felfüggesztett facebook profil
dec. 30. 17:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Regisztrálsz egy újat. De jobban teszed, ha hagyod az egészet a francba. Ne hagyd, hogy egy nagyhal irányítsa az életed.
dec. 30. 20:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Minek kell facebook?
dec. 30. 21:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Több Facebook-oldalt is vezetek, szóval tulajdonképpen valamilyen szinten munka is. Ezért sem mindegy, hogy vissza tudom e szerezni és vele együtt az oldalaim, vagy sem...?!
dec. 30. 22:22
 4/8 anonim ***** válasza:
De vannak pdfl képeid, csak nem szoktad megosztani?
dec. 30. 22:40
 5/8 A kérdező kommentje:
A saját idővonalamon semmit sem teszek közzé.
tegnapelőtt 00:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Hagyd, egy idő múlva visszakapod
tegnapelőtt 11:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez igen,több fb oldalt használsz, nem csoda, hogy belekeveredsz. Talán még Instagrammal is osszekototted azokat?

Tartalmas életed van

tegnapelőtt 11:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a vélemény-nyilvánítást, valaki életminősége biztosan megállítható abból, hogy üzleti célból vezet-e 1-2 Facebook-oldalt :D
tegnap 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!