Aggódok a péniszem mérete miatt.Valaki valamilyen tanáccsal tudna szolgálni?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok 184 centi és a péniszem felállítva 14 és 15 cm között van.Tudom,hogy a fiúk 24 éves korukig nőhetnek,de nekem a lábaim meg a kezeim is kicsik a magasságomhoz képest 41-42es lábam van2021. nov. 10. 00:32
1/11 anonim válasza:
Helyes! Aggodj! (Ha neked ez a jo?) Ha mégsem, akkor hodits meg egy gyönyörü lányt és élvezd a szexet!
3/11 anonim válasza:
Ezért miért aggódsz? Pacsi neked, hogy nagyobb mint a hivatalos átlag, kezd el használni!
4/11 anonim válasza:
Ez teljesen jo es atlagos intim meret. Biologiai funkciojat be fogja tolteni, csak sokat kell gyakorolni, hogy mi jon be a partnerednek is. Raadasul van kezed es nyelved is. Ha csak a futyid merete miatt van veled valaki, akkor mar regen rossz. Nem ez donti el az ertekedet vagy a jovendobeli kapcsolataid minoseget.
5/11 anonim válasza:
Így van! Aki a méret miatt akar veled lenni , az hamis hozzáállás.
A szeretet és az egymás iránt érzett őszinteség a lényeg.
A testiség csak másodlagos kell legyen az ember életében.
6/11 anonim válasza:
Ezen hiába aggódsz. Nagyobb már nem lesz. Amire kell ahhoz meg elég ez a méret. Átlagos
7/11 anonim válasza:
Miért aggódsz ha pisilni tudsz vele, másra meg nem használod.
Így tökéletes arra.
8/11 anonim válasza:
Sztem nagy bajok vannak nalatok h a bornalist kicsinek latjataok, nekem ennel kisebb a pelom, atlagon alatti vagyok es meg nalam is vannak kisebb meretu emberek.
Ne rinyalj, jo mindenre a tied,
Na csok
9/11 anonim válasza:
Hát aggódhatsz is az biztos.
De inkább az IQ-d miatt kellene.
10/11 anonim válasza:
Ez egy teljesen átlagos méret. Ne innen okosodj, ahol minden kispöcsű beírja, hogy 18 centis neki, aztán kiveri a kapott privátokra (amiket jó eséllyel homokos vagy troll pasiktól kap, akik nőnek adják ki magukat) 😂😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!