Más hogy van ezzel?

Figyelt kérdés

Ki nem állhatom a céges rendezvényeket és ráadásul én titkárnő vagyok; titkárnőnek kell elrámolni a rendezvény végén mindent.

Volt már olyan, hogy szombatra időzítettek valami buta lelki témájú összejövetelt. Nem adtak emiatt szabadnapot, holott a szombat irodistáknak szabadnap. Nem akartam jönni, ráadásul szombaton, de azért, mert titkárnő vagyok, be kellett jönnöm, hogy kávét főzzek meg a végén (jó hosszú volt!) elrámoljak.

Ha nem is lennék titkárnő, akkor is utálnám az ilyen összejöveteleket.

Előző munkahelyemen kihelyezett ilyesmi ökörség volt, mindenféle pszichológiai teszteléssel és ettől nemcsak én, hanem majdnem mindenki "kifeküdt" lelki értelemben.

A tesztelésektől is "kivagyok", ráadásul ami teszteket küldözgetnek a központból, az én munkakörömhöz semmi közük.

Év végén meg pontozgatnak - minket, felnőtt embereket, mintha kisiskolások lennénk a dedóban.

dec. 31. 13:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
dec. 31. 13:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Kérdés: Más hogy van ezzel?
dec. 31. 13:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Ki hogy, mennyire tudja tolerálni az ilyen, számomra irritáló céges rendezvényeket, pláne pszichológiai jellegűeket, ill. tesztírásokat és pontozgatásokat?
dec. 31. 14:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez valami multi, ahol dolgozol? A legtöbbnél ez sajnos a munka velejárója. Én is kb. emiatt hagytam ott az előző munkahelyemet, jól fizettek, de irritáló volt a körítés.
dec. 31. 15:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Az ember maga dönti el, hogy mit engedhet meg magának, miben marad az elveinél, miben tud kompromisszumot kötni, miben nem hagyja magát megalázni.

A példatörténethez meg a munkaköri leírás/ szerződés a mérvadó. Ha azokban belemegy valaki ilyen szombati dolgokba,azt aláírta és az a törvénynek is megfelel, akkor ez van.

dec. 31. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!