Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Samsung galaxy A53-am van. Az...

Samsung galaxy A53-am van. Az ezzel- és más modern telefonnal felvett hangfelvétel a valóságot adja vissza?

Figyelt kérdés
Szenvedélyem az írás, és ahol tartok, a hősnőm elénekel egy altatódalt. Nos, ezzel meggyűlik a bajom, dalt írni kicsit másabb egy versnél, így hát félve attól, hogy mit fogok hallani, a meglévő sorokat elénekeltem és rögzítettem, de amit visszahallottam, fölöttébb kellemes, míg amikor általánosban a barátnőkkel hangüzenetet küldtünk egymásnak facebook-on, nem akartam elhinni, hogy az a vinnyogó valami belőlem szól. Akkor mi az igazság? Létezik, hogy a technológia szépíti a hangot?
nov. 27. 21:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez nagyban függ a mikrofontól, de túl nagy torzítás azért nem szokott lenni. Lehet kapni mobilhoz csatlakoztatható mikrofonokat is, amik azért jobbak, mint a beépítettek, pl.:

[link]

tegnapelőtt 08:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Kb a valós@got adja vissza, azért hallod máshogy mert mikor beszélsz kívülről és belülről is hallod magad, ez mást ad mint amit a környezet hall
tegnapelőtt 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!