Osmo gimbal mobile 4 a telefonnal bluetooth-al fog kapcsolódni. A kérdés: ha kültéri felvételek miatt használnék még egy Rode wifis mikrofont, működne a kettő egyszerre videófelvételkor?
Figyelt kérdés
2020. okt. 20. 00:18
2/4 anonim válasza:
Nem nem működik dobd ki mindet a kukába és csatlakozz az ootsutsuki klánhoz.
3/4 anonim válasza:
elvben két Bluetooth eszköz tud egyszerre csatlakozni a telefonra, WiFi-n viszont úgy tudom, csak egy kapcsolat működik egyszerre.
pontosan milyen mikrofonra gondolsz?
léteznek Bluetooth mikrofonok telefonhoz, amivel működhet, amit tervezel, de nem mindennel.
én Rode WiFi-s mikrofonról nem tudok. A Rode Wireless Go-t szerintem nem tudod vezeték nélkül a telefonra csatlakoztatni.
a Wireless Go-nál egy adó és egy vevő egységet kapsz, ezek tudnak egymással vezeték nélkül kommunikálni, de vezetékkel kell a telefonba bedugnod, hogy a hang bejusson a készülékbe - ráadásul az Osmo 4 előtti modelleknél el se nagyon fért a kábel a telefont megfogó kar mellett. a 4-esnél ezt már megoldották, hogy legalább ezzel ne legyen gond.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, közben már telefont cseréltünk, illetve Rode wireless go gyári csomagjában lévő kábellel nem működik, külön venni kell hozzá egy SC7-est és azzal már jó.
2020. nov. 7. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!