Magyar Péter csak kiharcolta magának a 20ezer eurós Eu.parlamenti állását? Ügyes!,-ezzel saját szavazóit hülyére vette? Gratula!!
2, az, hogy egy olyan ember "hivatott" leváltani a NER-t, aki ugyanúgy az ellenkezőjét teszi, mint, amit mond...
Ha 0rbánnál folyamatos probléma ez, mert tényleg az, mennyivel lenne jobb egy olyan politikus, aki megválasztása előtt már ezzel indul?
Puzsérral nézted az interjúját? Már az elején megmondta, hogy nem biztos az sem, hogy ő fog indulni miniszter jelöltnek.
5, láttam az első-második Partizán interjúját, láttam a Puzséros interjúját, láttam a Telexes interjúját és most a Magyar Hangos interjúját is. Az utolsó ATV-s interjúját csak azért nem láttam, mert viharos gyorsaságú volt.
Ezek alapján, amit ezekben az interjúkban elmondott, én nem bizok ebben a csávóban.
Van 2 éve bebizonyitani, hogy nincs igazam, ha úgy szavaz Brüsszelben és Budapesten, ahogy az ellenzéki erkölcsöm azt elvárja, akkor lehet, hogy igazat adok neked és neki, de jelenleg erős hátrányból indul nálam.
A szavazói így döntöttek. Ezzel mi a baj?
Legalább ne előre fikázzátok. Várjátok meg mit fog csinálni.
Én szívesen végignézem, amint a magyar parlamentben felszólal és falhoz állítja a csüngőhasút, vagy valamelyik mamelukját. Merthogy EP képviselőként joga lesz hozzá. Már persze ha megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!