Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter csak kiharcolta...

Magyar Péter csak kiharcolta magának a 20ezer eurós Eu.parlamenti állását? Ügyes!,-ezzel saját szavazóit hülyére vette? Gratula!!

Figyelt kérdés
jún. 18. 07:23
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
66%
Pénz beszél kutya ugat
jún. 18. 07:24
 2/37 anonim ***** válasza:
72%
A Fidesz már több mint évtizede veszi a szavazóit hülyére, és még tapsolnak is hozzá. Akkor mi a kérdés? Úgy látszik az embereknek jó ez.
jún. 18. 07:41
 3/37 anonim ***** válasza:
40%

2, az, hogy egy olyan ember "hivatott" leváltani a NER-t, aki ugyanúgy az ellenkezőjét teszi, mint, amit mond...

Ha 0rbánnál folyamatos probléma ez, mert tényleg az, mennyivel lenne jobb egy olyan politikus, aki megválasztása előtt már ezzel indul?

jún. 18. 07:49
 4/37 Hajra_Tisza ***** válasza:
58%
Hülyére vette a szavazóit?? Én úgy tudom, velük szavaztatta meg, hogy hogyan döntsön ebben a kérdésben, és a háromnegyedük igent mondott.
jún. 18. 07:59
 5/37 Hajra_Tisza ***** válasza:
17%

Puzsérral nézted az interjúját? Már az elején megmondta, hogy nem biztos az sem, hogy ő fog indulni miniszter jelöltnek.

jún. 18. 08:01
 6/37 A kérdező kommentje:
Mit állított? Azt,hogy ő nem megy Brüsszelbe! Aztán szavaztat erről...ismerjük egy netes szavazás anomáliáit! Kamu!
jún. 18. 08:03
 7/37 anonim ***** válasza:
55%

5, láttam az első-második Partizán interjúját, láttam a Puzséros interjúját, láttam a Telexes interjúját és most a Magyar Hangos interjúját is. Az utolsó ATV-s interjúját csak azért nem láttam, mert viharos gyorsaságú volt.

Ezek alapján, amit ezekben az interjúkban elmondott, én nem bizok ebben a csávóban.

Van 2 éve bebizonyitani, hogy nincs igazam, ha úgy szavaz Brüsszelben és Budapesten, ahogy az ellenzéki erkölcsöm azt elvárja, akkor lehet, hogy igazat adok neked és neki, de jelenleg erős hátrányból indul nálam.

jún. 18. 08:05
 8/37 anonim ***** válasza:
54%
4: Ja, hát eléggé a szájukba rágta, mit kell szavazni. XD
jún. 18. 08:17
 9/37 A kérdező kommentje:
Most esett le, Weber lehallgató biztosa lesz🤣
jún. 18. 08:24
 10/37 anonim ***** válasza:
40%

A szavazói így döntöttek. Ezzel mi a baj?

Legalább ne előre fikázzátok. Várjátok meg mit fog csinálni.

Én szívesen végignézem, amint a magyar parlamentben felszólal és falhoz állítja a csüngőhasút, vagy valamelyik mamelukját. Merthogy EP képviselőként joga lesz hozzá. Már persze ha megteszi.

jún. 18. 08:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!